fredag den 21. marts 2014

Lille Thilde i dåbskjolenDen anden dag fik jeg en mail fra baby Thildes mor med billeder af lille Thilde i den dåbskjole, som jeg har syet til familien. Det er første gang, at jeg ser en af mine dåbskjoler "in action", og jeg må indrømme, at billederne rørte mig meget. For denne kjole får betydning for netop denne familie. Og kjolen vil blive båret af de næste generationers børn.  

Jeg har fået lov til at vise billedet på min blog. Flere billeder af selve dåbskjolen kan du finde lige her
Er hun ikke fin?


_________________________For some days ago I received this picture from little Thilde's mom - I've made the christening gown for her. Doesn't she look sweet? I was quite touched by the pictures, because my dress is now going to be a part of this family.  You can see more pictures of the dress right here.9 kommentarer:

 1. JOW hun er fin og kjolen er bare skøn. Jeg er altså helt vild med dine dåbskjoler og når jeg skal være bedstemor skal jeg også have startet en dåbskjole historie.

  God week-end.

  Kh.Lis

  SvarSlet
 2. hold da helt op den er flot flot flot. hvis vi ikke havde en i vores familie (som jeg har båret som den første) vidste jeg godt hvor vi skulle have en fra. De er fantastiske men denne er bare så flot og bedårende på den lille Thilde. venligst Jane

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin. Dejligt at dem som køber deler disse øjeblikke med dig. Det kan jeg godt forstå rør dig.

  SvarSlet
 4. Enig - meget rørende billede, så smukt :-) (tænker nogle gange over hvornår de der ekstra mor-tårer mon tørrer ud ;-) Formentlig aldrig :-D

  SvarSlet
 5. Hvor er det et fint billede!! Jeg kan godt forstå du bliver rørt! Det er virkelig også en smuk kjole!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint og hvor er du altså dygtig

  SvarSlet
 7. Jeg kan godt forstå at du blev rørt, og du kan være stolt af dig selv.
  Det er en MEGET smuk dåbskjole.

  SvarSlet
 8. hvor er den altså bare smuk med en lækker baby i :-) kan godt forstå, at du er stolt og glad :-)

  SvarSlet
 9. Hold da op en smuk kjole! Og ja, et smukt barn også. Sikke et arbejde det må have været for dig. Kan godt forstå du blev rørt, da du fik billedet.

  SvarSlet