tirsdag den 18. marts 2014

LARA, LIVA og LUNA mønstrene kan nu forudbestilles
Mine tre kjolemønstre LARA, LIVA og LUNA sættes nu til salg, men som forudbestilling - de kan først sendes i slutningen af næste uge (uge 13). 

Kjolemønstrene består hver især af 2 dobbeltsidede mønsterark i A3 samt et ark med klippevejledning, stofvalg, stofforbrug og måleskema. 

Kjolerne er i str. 74/80 - 110/116 og sys i strækstoffer. 
Mønstrene kan kombineres med hinanden - dvs. man kan benytte LARA overdelen til LIVA underdelen osv. På den måde kan man skabe sine egne udgaver af kjolerne.

Syvejledningerne til alle kjolerne udgives her på bloggen (jeg mangler to) i denne uge.

Prisen er 50 kr pr mønster - og 120 kr for alle tre mønstre. 
De kan forudbestilles i min Tictail-butik lige her.

I første omgang udkommer de i et begrænset oplæg, men er interessen stor, kommer der flere. 
Jeg håber, at I vil tage godt imod dem - samt at I vil respektere, at de er beskyttet af copyright, og at de derfor ikke må kopieres og kun benyttes til eget brug (ikke til salg).


_________________________You can now buy my three children's dress patterns LARA, LIVA and LUNA. I am however first able to send the patterns in the end of next week. But you can preorder now. You'll find the patterns right here.

38 kommentarer:

 1. Argh - nu fik du jo lokket mig ind i din butik ;0)

  Glæder mig til at modtage mønstrene!

  SvarSlet
 2. Sejt Anna, MEGA sejt... Havde man bare en pige i den str

  SvarSlet
 3. Jubii så kom de til salg, og jeg har bestilt alle mønster, kan bare ikke leve uden ;) glæder mig så meget til at modtage dine fine mønstre mvh. Louise Johansen

  SvarSlet
 4. Jubii - er bestilt og glæder mig for vildt til at komme igang. Tusind tak fordi du deler med os alle.

  SvarSlet
 5. Yes, så er de bestilt... så kommer de næste problemer... tid og stof :) - spørg lige om jeg glæder mig til at komme igang.

  SvarSlet
 6. Tillykke med Næsten udgivelsen af dine fine Mønstre, de er alle bestilt, og jeg glæder mig til at modtage dem og få afprøvet..
  HVis bare jeg kan få halvt så skønne kjoler ud af det som du, jamen så bliver det super godt..

  SvarSlet
 7. Hvis man nu er på begynder niveau. er der så en kjole du vil anbefale frem for en anden. Hilsen Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Luna kjolen men med Liva lommerne - for Luna lommerne kan godt drille lidt. Liva og Lara overdelene er ikke svære at sy - du skal bare lige gennemskue processen. Og der er Luna altså lige til. Håber billedbeskrivelserne giver svaret - ellers skriv en kommentar!

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 8. Tillykke Anna. Det ser så fint ud. Hvis jeg havde en lille pige i familien skulle jeg klart have alle tre, desværre ingen piger i den aldersgruppe endnu. Er sikker på det bliver et kæmpe hit - og priserne er virkelig fornuftige!

  SvarSlet
 9. Wauv og held og lykke med salget. Det ser virkeligt professionelt eller bedre ud end mange af de der har kunnet købes igennem tiderne.
  Kh. Lis

  SvarSlet
 10. Alle 3 er her med forudbestilt. :o) Glæder mig meget til at se dem

  SvarSlet
 11. Har lige bestilt, glæder mig som et lille barn til at få de hjem :-) tak for dit store arbejde. Joan

  SvarSlet
 12. Uuuuuuuuuuh så kommer de!!! Glæder mig! Alle 3 er forudbestilt <3

  SvarSlet
 13. Jaa glæder mig til at få prøvet dine mønstre:-)

  SvarSlet
 14. jep alle 3 er her med forudbestilt :) jeg glæder mig utrolig meget til at modtage dem ;)

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. Hi,
  they look so great :-)
  I must have it.
  But I'm from Germany and the shipping cost for two will be 10 Euro.
  That's very expensive.
  Do you have the pattern as a pdf to send it by mail?
  Thank for a short reply.
  Nicole Hegel

  SvarSlet
  Svar
  1. I don't have it as a pdf, but please write me an email (annasvenning@live.com) and we'll figure something out.

   Kind regards,
   Anna

   Slet
 17. Jeg vil meget gerne købe Luna mønstret, men kan ikke få lov til at handle i din butik...Det har ikke været et problem tidligere, men den vil ikke tage imod mit kort og paypal vil ikke logge mig ind????
  Jeg prøver igen i morgen, måske den lige skal sove på det, ellers kan jeg måske reservere et, til jeg har fået paypal til at virke.
  Vh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellers skriv lige en mail til mig!

   Kh
   Anna

   Slet
 18. Hvor ser det prof og gennemarbejdet ud, Anna! Tillykke med dem :D

  Jeg håber at de bliver en stor succes!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 19. Flot arbejde og rigtig god ide med at de tre mønstre kan kombineres. Kunne godt ønske mig, at de også var i større størrelser, da min yngste pige er på vej ud af størrelse 110/116. Tænker at kjoledesignet også fint kunne passe de lidt større piger, men ved godt at det er et kæmpe arbejde...... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja pyha, det bliver i hvert fald ikke nu:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 20. Minstejenta mi er 110/116, så jeg rekker det hvis jeg syr nå ;) alle tre er bestilt, jeg gleder meg! Tror også disse designene ville vært supre til større jenter, men forstår at det er et stort arbeid å lage mønster. Takk for disse, hurra!

  SvarSlet
 21. Hvor er det vildt at de er færdige! Du er (indsæt selv bandeord) sej 😊

  SvarSlet
 22. jeg er nysgerrig hvor får man lavet/trygt de mønstre ... jeg ved godt du har lavet dem men hvor får man lavet det henne ??

  og stort tillykke det er så godt gået at du har sat det i produktion :-) du laver så fine ting :-)

  SvarSlet
 23. Mine piger er for store, men jeg oensker dig held og lykke med det.

  SvarSlet
 24. Jeg forudbestilte dem i nat da jeg ikke kunne sove :D Glæder mig meget til at prøve dem og håber lidt på at de når at komme til næste weekend selvom der står slutningen af ugen. Der skal jeg nemlig i sommerhus med 3 andre kreakvinder og vores symaskiner :)
  Min datter ligger mellem størrelse 104 og 110. Hvilken størrelse vil du så anbefale at jeg laver?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil gøre mit bedste for at få mønstrene afsted inden da. Hvad ang størrelse, så kommer det an på, hvor slank din datter er. Er hun slank ala Lara, ville jeg tage en str 98/104 og forlænge den lidt (1 cm) i overdelens nederste kant. Det bedste er at måle din datter og sammenligne med målene i målskemaet - så får du et indtryk af størrelserne. (P.S. Lara er 105 cm høj men meget slank. Derfor er str 110/116 for stor til hende i både bredde og længde). Jeg benytter derfor str. 98/104, men klipper med lidt ekstra sømrum, så den får en cm eller to mere i bredde og i længde).
   Håber det giver mening.

   Kh
   Anna

   Slet
 25. Jeg glæder mig til at modtage min, som blev bestilt i går...så skal der laves kjoler til silla

  SvarSlet
 26. Wow, jeg tager virkelig hatten af for dit store arbejde - glæder mig så meget til at afprøve mønstrene.
  Og så ville jeg bare sige, at jeg snildt synes du kan sætte mønstrene lidt op - jeg havde slet ikke tænkt de ville blive så billige.. bare så det blir en anelse sjovere for dig med det store arbejde, som vi sætter SÅ meget pris på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord! Jeg tror nu, at prisen bliver hvor den er - man kan vist kun sætte varer ned i pris:-) Og det er også godt nok. Det er jo ikke lige så prof som de mønstre man køber i butikkerne. Til gengæld lover jeg en gennemprøvet model og dermed god pasform, hvilket bestemt ikke altid er tilfældet i købemønstrene;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 27. Hej Anna
  Ved ikke om du fik min mail. Men i dag har jeg bestilt mønstret, paypal ville gerne virke i dag???
  Ja ja, nu er det i hvert fald bestilt. Sååå fine kjoler og en skøn datter du har :)
  Vh Mette

  SvarSlet
 28. Hej Anna,

  Jeg har modtage mine mønstre... men du har glemt en ting.... Du har ikke puttet TID i brevet :). Men jeg vil glæde mig til at der evt. skulle være lidt tid i weekenden til at sy dem, for de er virkelige skønne.

  Ha' en dejlig weekend

  SvarSlet
 29. Tak for hurtig ekspedition af mønstrene, begge mine piger vil gerne have dem alle.... :-)

  SvarSlet