fredag den 14. marts 2014

Jeg arbejder på højtrykDer er langt mellem indlæggene i disse dage, men det er ikke fordi, at jeg ikke laver noget (kreativt). Jeg arbejder på højtryk for at blive færdig med mine kjolemønstre, inden jeg starter på mit arbejdsliv igen. Der er en uge tilbage - som også skal bruges til forberedelse og planlægning af undervisning, for man kan ikke møde uforberedt op som lærer. 

Inden mønstrene sættes til salg, skal der endvidere laves syvejledninger på de tre kjoler. De udgives på bloggen inden da. Og ja, så skal de kopieres. Det er et stort arbejde, men det bliver forhåbentlig godt.


_________________________I know it's a quiet time on my blog in these days. I'm working on my patterns - hopefully I'll be ready for sale next week. 


7 kommentarer:

 1. Hej. Glæder mig meget til dine mønstre, du laver sådanne nogle flotte ting, så når du udgiver dine mønstre er jeg så klar til mine børnebørn

  SvarSlet
 2. tager hatten af for dit kæmpe arbejde og glæder mig til de er færdige... :o)

  SvarSlet
 3. Du får klart min støtte, for de kjolemønstre vil bare passe så godt til min pige❤️️

  SvarSlet
 4. Du er så sej! Alt ære og respekt for dig!

  SvarSlet
 5. Wow - jeg glæder mig simpelthen så meget til at købe dine mønstre :)

  SvarSlet
 6. Jeg tror det bliver rigtig godt, tror bestemt at min datter kommer til at få en kjole efter et af dine mønstre.

  SvarSlet
 7. Hvor køber du de fine frotte stoffer?

  SvarSlet