onsdag den 5. marts 2014

Havfruen og den haleløse kat
En havfrue og en haleløs kat tog søndag eftermiddag til fastelavnsfest i deres mors hjemby. Inden da blev de foreviget. Den haleløse kat ville som sædvanligt ikke sidde stille - men et par billeder blev det da til.

(Askils hue er en del af Laras gamle fastelavnskostume - et kattekostume, som hun har leget rigtig meget i, og som hun stadig kan finde på at hoppe i, trods det, at benene stumper under hendes knæ. "Vanterne" eller sokkerne, som det er, er ikke en del af Askils kostume. Det er fordi, vi er ved at aflære Askil at sutte på tommeltot. Det går faktisk rigtig godt - og det skal nok lykkes). 


_________________________


Lara as a mermaid and Askil as a tailless cat - the pictures are from last Sunday, where we celebrated Fastelavn. Askil couldn't sit still - as usual. But I got a few good pictures. 


11 kommentarer:

 1. Hvor er de søde... og genialt med strømper mod tommelfingersutten, herhjemme sover den store altid med strømper på fødderne uanset årstid da han ellers piller sine negle i stykker (som i helt ned til ingenting) og det accepterer han fint og har på den måde nu fine negle og vi overvejer snart at prøve at tage strømperne af når han sover :)

  SvarSlet
 2. Flotte kostymer og skjønne barn:)

  SvarSlet
 3. Du har de skønneste børn :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare søde. Kh Maria

  SvarSlet
 5. skønne! og selvom sokkerne ikke er en del af kostumet passer de jo perfekt :)

  SvarSlet
 6. Så fine de er :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. åååhhh hvor er de søde begge to. Og tænk, at Askil er blevet så stor! Tiden flyver. Nu er du vel startet på arbejde igen? Jeg mailer snart :-) Kh Maria

  SvarSlet
 8. Nåååååårh så søde de er:-)

  SvarSlet