tirsdag den 11. marts 2014

Endnu en prøvekjole


Billederne her er taget for flere uger siden - jeg har bare endnu ikke fået dem vist på bloggen før nu. 

Kjolen er en endnu prøvemodel af Lara-mønsteret, som kommer til salg inden længe. Jeg arbejder på højtryk for at få det hele klar, men skal samtidig også planlægge undervisning (jeg starter om små 14 dage), hjælpe Askil med at få en god start i vuggestuen (det går heldigvis forrygende) og sy dåbskjoler. Nå ja, så er der også lige en brudekjole, som skal sys. Og stof, som skal sættes til salg. Og Askil mangler tøj - både bodyer og bukser. 

Jeg når bestemt ikke det hele, inden min barsel er slut - men forsøger at nå en del uden at stresse for meget (og har stiftet fred med det). Mønstrene til salg prioriteres højt, for det vil altså være ærgerligt, hvis det ikke bliver til noget - og mange af jer skriver til mig for at høre, hvornår de kommer til salg. Dejligt, at interessen er stor!

Jeg håber på at være klar med dem i næste uge. Men jeg tør ikke love noget.

Kjolen her er skøn i farverne - græsgrøn isoli og gammelrosa jerseykanter samt hvide knapper og hvidt hjerte i strygestof. Men der er flere "fejl": Jerseyen, jeg har brugt til kanter, er for tynd og slasket. Det ses især i hætten. Og lommerne er for små.

Kjolen er syet i en str 110-116, som er lidt for stor til Lara. Men hun vokser jo heldigvis:-)


_________________________This dress I made for some weeks ago - however I haven't shown the pictures of it yet. I'm still working on finishing the pattern for sale, and I hope I'll be ready for sale next week - but I can't promise anything. I have two weeks left, before I start working again. And so many plans:-)11 kommentarer:

 1. jeg er vild med farvekombinationen - en rigtig forårskjole :)

  SvarSlet
 2. Som altid en skøn kjole (som selvfølgelig gør at jeg glæder mig endnu mere til at dine mønstre kommer til salg :-) Lyder som om du har rigeligt at se til, håber at solen giver lidt ekstra energi og dejligt at det går godt med Askil under indkøringen :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 3. Skønne farver sammen. Og som altid en skøn model, både barn og kjole.

  SvarSlet
 4. hold op en fin kjole du har lavet ;) jeg er vild med de farver du sætter sammen... glæder mig så meget til dine mønster kommer til salg mvh louise

  SvarSlet
 5. Dette var en veldig fin kjole!

  SvarSlet
 6. Jeg synes den er MEGA lækker... Og hvor jeg glæder mig til du får det færdigt til salg... Du er bare SÅ dygtig...

  Og godt du husker ikke at stresse, din tid kommer ikk igen når først den er gået så det er med at nyde den mens vi har den

  SvarSlet
 7. Jeg kan også se at kantens stof er for tynd, men som overskriften siger: Prøve kjole, så det er jo heldigvis ændret på næste model. Det er en super fin kjole med hætte, jeg er vild med den, men tror ikke min søn vil elske modellen.

  God arbejdslyst med alle planerne.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Wauu... jeg synes bare den er SÅ fin!! Er helt vild med denne model med den store hætte og virkelig flot farvekombination du har valgt :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 9. TUSIND TAK for jeres skønne kommentarer! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet