lørdag den 8. februar 2014

Utroligt, hvad pipingbånd og tvillingenål kan gøreDet er utroligt, hvad pipingbånd og tvillingenål kan gøre - ja, og så også et logomærke som den sidste finish. Her er det ryggen af en super funky jerseykjole, som jeg syr til Lara. Jeg glæder mig til at vise det endelige resultat, for det er vist den smukkeste jerseykjole, jeg endnu har syet. 

Kjolen er en variant af kravekjolen, hvis mønster bliver sat i produktion (jeg håber på at kunne være klar til salg af mønstre i starten af marts). Der kommer vejledning til, hvordan man laver detaljer som denne!


__________________________I'm sewing a funky dress to Lara - the picture shows the back. I really look forward to show you the result, because I think this dress is the prettiest I've ever made (in this pattern, that is). 5 kommentarer:

 1. Du er bareså dygtig skønne Anna :) hvor lyder det fedt med mønstre til salg !! Flot er kjolen helt sikkert, kunne man forestille andet når den kommer fra din maskine :)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fint ud!!! Jeg ville ønske, at jeg kunne få min tvillingenål til at lave sådan noget. Vi er endnu ikke rigtigt blevet gode venner - den ene syning bliver løs og grim...
  Glæder mig til at se den endelige kjole. Og til at mønstret kommer til marts.

  SvarSlet
 3. Jeg bliver snart nødt til at tage mig sammen til at få købt en tvillingenål

  SvarSlet
 4. Det ser super proffsigt ut. Trevlig helg!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det dog bare flot ud, tak fordi du delte dette, det giver virkelige inspiration til at turde kaste sig ud i at sy noget mere selv.

  SvarSlet