onsdag den 12. februar 2014

Peppermint Patty

Man kan finde så mange smukke ting og så megen god inspiration på nettet. Bl.a. denne Dawanda webshop, som sælger de skønneste 60'er inspirerede kjoler og nederdele. Jeg er virkelig vild med stilen og har ofte tænkt på, om jeg skulle købe en kjole - men er aldrig kommet så langt. Nu tænker jeg på, om jeg skal sy en lignende - selvom det jo ikke er helt fair.

Webshoppen hedder Peppermint Patty, og du kan finde den lige her.


_________________________For some years ago I' found this wonderful Dawanda webshop called Peppermint Patty. I love the dresses which are inspired from the 60ties. I've often been thinking of buying one of the dresses - now I'm thinking of sewing a look-a-like even though it's not quite fair. 
You can find the webshop right here.


11 kommentarer:

 1. Så flotte kjoler! Kunne tenkt meg alle! ;D
  Ps, linken din fører til en annen siden en shoppen;)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK fordi du gjorde mig opmærksom på det! Linket er nu rettet, så det skulle passe.

   Kh
   Anna (som også drømmer om at eje dem alle;-))

   Slet
 2. Jeg ELSKER Peppermint Patty!
  Har kopiert flere av modellene hennes til meg selv. Virkelig fint!

  SvarSlet
 3. De er så fine. Jeg lod mig også inspirere derfra til en kjole, jeg syede for nogle år siden :-)

  SvarSlet
 4. Det er da ikke langt fra de kjoler du selv laver, det kan du sagtens selv. Meget fine kjoler

  SvarSlet
 5. Jeg synes da, at det er helt fair, når du nu kan og kun gør det til dig selv! :-) (De er vildt fine - jeg er bare ikke så god til knaplukninger og kraver. Ærmerne og ballondelen i kjolen med ballon er toppen!)

  SvarSlet
 6. Hvor flot. Selvfoelgelig skal du sa sy een. Det er jo det der er sjovt naar man kan selv, og dig der er saa dygtig.

  SvarSlet
 7. Hold nu fast de er flotte!! Tak fordi du gjorde mig opmærksom på dem!
  Og du kan sagtens sy kjoler inspireret af disse, hvorfor skulle du ikke kunne gøre det? Det gør du jo allerede lidt i forvejen. Og der er jo også flere som lader sig inspirere af fx Margot kjoler.
  Men nu må jeg ind og lure på dit link til disse kjoler :D

  SvarSlet
 8. Åhh jeg er VILD med de fine kjoler, desværre passer ingen af dem min kropsform overhovedet :(

  SvarSlet
 9. De er fuldstændig bedårende... Hvad nu hvis du syede en og udviklede et mønster?? Så kunne alle vi andre der også elsker dem købe det af dig:-)) lyder som en forretningsplan for mig... Solhilsner Stine (som drømmer om en af dem der er lidt nedringede og så nederdelen!!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Stine

   Jeg kunne aldrig finde på at "stjæle" et design og derefter udvikle mønster til salg på det - allerhøjst ville jeg stjæle det til eget brug. Ved godt, at du efterspørger kjolemønstre i voksenstørrelse fra mig, og det er jeg rigtig glad for:-) Men jeg er slet ikke dygtig nok til at lave mine egne kjolemønstre om til salg - det kræver vist en uddannelse i mønsterkonstruktion at lave mønstre i voksenstørrelse, da pasformen er mere kompliceret end børnemønstre.

   Kh
   Anna

   Slet