onsdag den 26. februar 2014

Ordnung muss sein - i hvert fald bare en uges tid
Undskyld fotospammen. Men jeg er så glad for farver, og billederne af mit nyordnede syrum er jo et sandt farveorgie. I disse dage endda på den strukturede måde. For jeg har nemlig fået sorteret alt mit stof, som på det seneste er væltet ned fra de overfyldte hylder og derfor også fyldt gulvet i stakke. 

Nu kan man se gulvet, og nu er her til at være igen (at stuen så er fyldt med bunker af stof, som skal sættes til salg i min lille butik - ja, det snakker vi så ikke så højt om). 

Syrummet har jeg vist før, og det er og bliver mit yndlingsrum. Derudover er det også et af husets bedste rum. Det er sydvendt og ligger i forlængelse med spisestuen (som lige kan skimtes på billedet med det store landkort - og hvis du undrer dig over den skikkelse, der sidder med en blæksprutte på hovedet i højre side af billedet, ja så er det Jonas, som underholder Askil). På den måde er jeg ikke adskilt fra resten af familien, når jeg syr. 

Da vi købte huset, gik Jonas med til, at rummet skulle blive til mit syrum. Aftalen var, at det skulle være rydeligt (da det jo ikke er et rum, som vi kan lukke af, når vi får gæster). Det har jeg ikke altid kunnet leve op til. Og da der er kommet mere stof ind i huset end ud af huset - ja, så opstod der stofbunker på gulvet også. Men kreative mennesker roder - ikke sandt? Jonas er heldigvis meget large, hvad det angår. 

Nu er der så ryddet op. Jeg kan finde mine ting igen. Og det er rigtig dejligt. Det var lidt for længe siden, at det sidst så ordentligt ud - og jeg ved, at det kun er et spørgsmål om (kort) tid, førend det igen er rodet. Lige nu nyder jeg det i fulde drag!

På sigt skal rummet laves om til køkken. Men ikke nu. Og jeg trækker den, så længe jeg kan. 


_________________________My sewing room is my most beloved room in our house. Normally it isn't that tidy - but I've cleaned it up and sorted out all that fabric, I don't use - most of it is now for sale in my little webshop26 kommentarer:

 1. Halloejsa et laekkert syrum. Rod?? Ja det er jo kun dem der ikke laver noget der ikke roder ikk??? Jeg kan se vi har samme overlocker. Fed maskine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig!;-) Og det er en fantastisk maskine!

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Wauw! Sikke skønne farver! Dejligt rum! :-)

  SvarSlet
 3. Hej
  Hvor er det et super sy rum, med rigtig meget stof i mange flotte farver. Sådan et rum ville jeg gerne have.

  SvarSlet
 4. Eeeej hvor man bare godt gad eje dit stoflager... eller bare en brøkdel af det... Jeg er totalt misundelig :)

  SvarSlet
 5. Hvor ER det et skønt rum og dejlige billeder af alle de skønne stoffer :-D

  SvarSlet
 6. Kære Anna!
  Skønt rum! Og skønne farver og stoffer. Jeg tænker at kreativiteten er lige som rodet - en ting i bevægelse, som kommer og går. Nogen gange giver rodet kreativitet, andre gange skal der rydes op, før man kan være kreativ igen. Men hvor er det et skønt rum! Jeg ville nødig undværer mit krea-rum! Og køkkenet kan vel nok vente! Tak for farve (og oprydnings) inspiration!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 7. Så herlig syrom - jeg er grønn av misunnelse :)
  Godt å se at du enda har retrostoffer igjen i din samling, så jeg kan vente meg noen flere innlegg med ting sydd av dem :)

  SvarSlet
 8. Tusinde tak for kigget i dit flotte sy rum. Det er super fedt at se hvordan andre indretter sig, så man rigtig kan blive inspireret! Vi har desværre ikke plads til et krea rum lige nu, men det kommer forhåbentlig. Dit ser vildt lækkert ud... fantastisk med alle de flotte stoffer og så er jeg bl.a. helt betaget af din store samling af tråde :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 9. jeg er så forelsket i det rum og ikke mindst alle de lækre stoffer og sager :) Håber engang at få plads til sådan et :)

  SvarSlet
 10. Århus hvem der dog bare ejede sådan et dejligt syrum, nyder at se de flotte farverige billeder.

  SvarSlet
 11. Der skulle selvfølgelig have stået åhhhh og ikke Århus, selvom jeg da bor i Århus, så ved jeg ikke lige hvorfor den rettede det til det.

  SvarSlet
 12. Hold nu op et skønt syrum. Hvor er det lækkert. Er bare lidt misundelig. Og lækkert lækkert stof. Og sikke da en forkælet kat :)

  SvarSlet
 13. Wauw!!!!! Love it!!! Sikke et farveorgie af en medicinbombe! Lige til at blive glad af! Elsker også dit strygebrætovertræk!

  SvarSlet
 14. Nu sidder jeg her og savler Anna! Jeg drømmer sådan om sådan et rum, hvem som havde bare en 3-værelses lejlighed. Så smukke farve og så dejligt når man kan se sine materialer. Her er alt pakket i kasser og skuffer for at kunne have det , og det kan altså være svært lige at huske hvad man har og ikke har! Øv. Tak for flotte billeder

  SvarSlet
 15. Nyt køkken må da vente ;) kan god forstå du trækker den, det er vidunderligt at kunne have sit eget rum og så centralt i huset - jeg har ikke mit eget rum, men mit eget hjørne i stuen og jeg elsker at sy med familien omkring mig :)

  Og 1000 tak for den fine stofpakke jeg lige har hentet i postkassen, du er godt nok hurtig :) er super glad for det hele og Dullen ligefrem hvinede af fryd over heste stoffet ;) dejligt vi kan hjælpe dig lidt med at at få ryddet ud i bunkerne :)

  SvarSlet
 16. Hvor må det være fantastisk med et helt rum til at være kreativ! Jeg låner et hjørne af skrivebordet og et par stigereoler i træningsrummet....det gør det ikke helt så nemt at holde orden i tingene, når man egentlig ikke har pladsen....hvilket nok også betyder at jeg ikke burde købe helt så meget stof, som jeg gør. Det ser rigtig lækkert ud....når jeg vinder i lotto, vil jeg have et rum som dit;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 17. Hej et flot rum og orden!
  Ville du eller andre i din kreds, være interesseret i lange nederdele i 100%merinould fra Bitte Kai Rand, til evt at sy om til noget lækkert.Du er i hvertfald kreativ!
  Hilsen og god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia

   Tak for tilbuddet, men jeg tror, at jeg har nok syprojekter lige nu!

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 18. Wauw! det er da lige til at blive helt glad i låget over alle de skønne farver og mønstre - og så i helt fin orden :)
  Kan godt forstå du nyder rummet og jeg krydser da fingre for du kan trække det med køkkenet bare liiiiidt længere ;)

  SvarSlet
 19. Dejligt med spar. Så mange farver gør glad og inspirerer.
  Mega lækkert KREARUM du har dig;-)
  Kh

  SvarSlet
 20. Hej Anna
  Jeg er dybt forelsket i dit syrum! Det er simpelthen så fint og inspirerende. Jeg har efterhånden kigget på billederne mange gange. Jeg er så heldig at have et godt hjørne derhjemme hvor jeg har stof og sy ting og et godt bord at sidde ved.
  Jeg vil hører om dimsen alt din tråd hænger på er hjemmelavet eller købt? Sådan en MÅ jeg eje, den er virkelig smart! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK for de søde ord! Dimsen til tråden er købt - på dawanda.com - et tysk site. Men den kan ikke anbefales! Kun Stof og Stils tråde kan være på den, da rundstokkene er for tykke. Jeg ved, at Tina med bloggen miniministeren (søg hendes blog via google) har lavet noget lignende, som hun også solgte - jeg ville henvende mig til hende, hvis jeg skulle gøre det om.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Tusind tak for dit svar, det er rart med andres erfaring! Jeg vil undersøge det nærmere. :o)

   Slet
 21. Kære Anna.
  Imens min skønne lille datter bruger en masse tid på at sove ovenpå mig, fordriver jeg tiden med at bladre igennem alle dine mange inspirerende blogindlæg. Nu er jeg nået hértil og jeg må bare sige wow. Dit serum er omtrent på størrelse med mit, men du har langt flere lækre materialer på lager end jeg.

  Har du en tommelfingerregel for hvor mange meter stof du køber af gangen? Jeg køber tydeligvis for lidt!

  SvarSlet