tirsdag den 18. februar 2014

Nye vintagemønstre

Tre nye 50'er kjolemønstre er ankommet til mig - egentlig ikke fordi jeg mangler, men jeg faldt over dem på Etsy og synes, at de så spændende ud. Den første, fordi den har en slags prinsessesnit. Den anden fordi den har krave, som går i et med forstykket (ligesom min brudekjole). Og den tredie - ja, den er bare rigtig flot, synes jeg.

Det tager lang tid at rette et vintage mønster til, for de er ofte ret små og også anderledes proportionerede. Men det er også en spændende proces. Nu må vi se, hvornår jeg finder tid til det. Først er der en brudekjole, som skal gøres færdig. 


_________________________I've bought three new vintage patterns (all from the 50ties) at Etsy.com. I have quite a lot of vintage patterns, but I think these differ from those, I already have. Especially the two first. It takes a lot of time to change a vintage pattern and make the perfect fit; therefore I don't know when I'll use them. And I have a wedding dress to finish first. 7 kommentarer:

 1. Du er så dygtig, så det kan kun blive godt.
  Fine mønstre.

  SvarSlet
 2. Spændende Anna, ja hvem der bare havde sådan en hvepse-talje og små spidse bryster *ha ha ha*
  Glæder mig til at se hvad du får ud af dem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, det ville ikke være værst;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. ååårh lækre mønstre, kan godt forstå dig!
  De er så meget lige mig også!!
  følger spændt med

  SvarSlet
 4. Elsker det look - sikke fine tegninger.

  - Anne

  SvarSlet
 5. Jeg har købt noget lignede på genbrug en gang syntes de er så fine glæder mig til at se hvad du for ud af dem... Men er lagt på loftet da mig og min symaskine ikke er blevet bedre venner...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må ikke give op - for så bliver I aldrig gode venner!

   Kh
   Anna

   Slet