fredag den 21. februar 2014

LaRaLiL bloggen fylder 3 år
I disse dage fylder min blog 3 år.

Siden jeg startede som blogger tilbage i 2011, har jeg været ret flittig med blogindlæggene. Samtidig har min blog haft syningen (og kreativiteten) som sit omdrejningspunkt, og de to ting tror jeg har været medvirkende til, at jeg har fået mange læsere. 

I de tre år, jeg har været del af Blogland, er der sket meget i det virtuelle fællesskab. Gamle bloggere er stoppet (nogle helt, andre til fordel for instagram), og nye er kommet til. Jeg tror, at forandringen er et vilkår, når man har med sociale medier at gøre - og jeg har lært at holde af det. 

Jeg nyder stadig at blogge, omend det er et stort arbejde. Men jeg holder fast et stykke tid endnu. For jeg kan lide at inspirere, ligesom jeg holder af at blive inspireret. Begge ting kan opfyldes i Blogland. Og foruden at være en del af et kreativt virtuelt fællesskab har jeg også fået nye bekendtskaber. 

Tusind tak til alle jer, som læser med. Og endnu mere tak til jer, som kommenterer. I er med til at gøre bloggen levende, og I giver mig lyst til at fortsætte.

(Billedet er fra Laras fødselsdag sidste år).


_________________________In this month my blog turns 3 years. During the years I have experienced the change in the virtual community for good or bad. I still love to blog. I love to inspire as well to get inspired. I love to be part of a creative community. 
Thank you all for reading my blog. And especially thanks to you who take the time to comment on my posts - you make me want to keep on blogging!


  

32 kommentarer:

 1. I dag er det Laralils foedselsdag HURRA HURRA HURRA, tralalalalala
  Hjertelig tillykke. Haaber da du bliver ved i mange aar endnu, for det er en fornoejelse at foelge dig.

  SvarSlet
 2. Tillykke - jeg glædes over at du stadig blogger om det kreative du foretager dig. og følger spændt med i brudekjolens tilblivelse

  SvarSlet
 3. tillykke til dig og din dejlige blog. Og tak for skøn inspiration. Kh viola

  SvarSlet
 4. Et kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg håber, at du bliver ved med at blogge lææææænge endnu, for din blog er super inspirerende! Jeg er altid vildt imponeret over dine altid smukke og gennemførte kreationer.
  Kh Judith

  SvarSlet
 5. Tillykke med bloggens tre års dag!!! Håber da du bliver ved længe endnu, er så glad for dine indlæg. Og især dine flotte dåbskjoler!!!

  Louise Siri

  SvarSlet
 6. Dejlige ord og tillykke med bloggen, jeg har fulgt med et lille års tid og nyder det. Elsker dine flotte billeder og husker stadig de skønne billeder af din sommer have på den vilde og farverige måde, SÅ FINT!!!
  God weekend til dig.

  VH Louise

  SvarSlet
 7. Tillykke Anna, med din fine blog.
  Sikke en lykke at Laralil er blevet en del af min dagligdag - du beriger og inspirerer, tak for det!
  Kærlig hilsen
  Kristina

  SvarSlet
 8. Tillykke med bloggen! Jeg nyder at følge med i din blog - den er i sandhed inspirerende!!

  SvarSlet
 9. Tillykke med de 3 år og de mange rigtig skønne indlæg.

  SvarSlet
 10. Gratulerer :)
  Jeg håper virkelig du fortsetter å blogge, for jeg hygger meg alltid med dine innlegg :)

  SvarSlet
 11. tillykke med bloggen, ja jeg er jo en af dem der ikke er så god til altid at få kommenteret... Men ser altid på dine skønne sager og din smukke datter og din lækre søn...
  Og følger spændt med i bryllupsforberedelserne :-)

  SvarSlet
 12. Hej Anna, Tillykke med fødselsdagen til bloggen og dig. Jeg er rigtig glad for at du blogger for du er en kæmpe inspiration - og så er jeg stadig meget glad for dine DIYs - dem er du god til at lave - og flittig med dem. Jeg går ofte tilbage og kigger når jeg lige skal have frisket hukommelsen op ;-)
  Håber at du har energien og lysten til at fortsætte i mange år :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 13. Stort stort tillykke Anna med bloggens 3 års fødselsdag. Jeg elsker at følge din blog med alt hvad det indebærer af DIY's , dit familieliv og ikke mindst alle dine flotte kreationer.

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 14. Gratulerer med blogg i tre år! Jeg fortsetter å følge :-)
  Hilsen Anne Kristin/Annwes

  SvarSlet
 15. Tillykke med de 3 år - det er altid hyggeligt at komme forbi (:

  - Anne

  SvarSlet
 16. Tillykke, Anna! Noget af det der gør, at jeg følger trofast med, er din ærlighed, ydmyghed og vilje til at dele tips og tricks og erfaringer. Jeg håber, du fortsætter i mange år endnu
  Kh
  Stine

  SvarSlet
 17. STORT TILLYKKE
  Lige som de andre håber jeg også at du har lysten og energien til at fortsætte længe endnu ;o)

  Kh
  Ea

  SvarSlet
 18. Tillykke med de 3 år som blogger! Jeg sætter stor pris på at læse din blog, for du er så utrolig dygtig, kreativ og inspirerende og så er det super fedt a t du gavmildt deler i form af skønne DIY og syvejledninger! :-)

  SvarSlet
 19. Hei
  Jeg er stadig innom din blogg, men legger ikke igjen kommentar.. Synes det er kjempe inspirerende å lese så takk takk

  SvarSlet
 20. Gratulerer! Bloggen din er kjempefin! :)

  SvarSlet
 21. Gratulerer med 3 år :) Håper du fortsetter å blogge videre, syns du har en super blogg og følger deg
  gjerne videre... Ha en fin kveld :)

  SvarSlet
 22. Hej Anna :) Tror måske jeg har skrevet det før, men du er årsagen til, at jeg selv begyndte at blogge. Jeg havde overvejet det længe og fulgt mange blogs. Men da jeg så dit tema om at sy til baby, dér fik jeg skubbet til at komme igang! Så TAK for det og tak for en altid inspirerende og meget professionel blog! TILLYKKE med fødselsdagen :D

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 23. Tillykke med de 3 år -din flittig bi.
  Tak fordi du er så dejlig inspirerende, du er det på en hyggelig og personlig måde det kan jeg rigtig godt lide. Jeg læser flittig med, tror ikke jeg misser mange indlæg, ja og så får jeg jo lidt røde ører over de alt for få kommentarer jeg får skrevet. Det er jo så skønt når nogen kommenterer på de indlæg vi lægger ud, og jeg sætter stor pris på dine kommentarer inde hos mig, og jeg øver mig fortsat i selv at blive bedre.

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg følger dig og din blog trofast . Jeg nyder at blive inspireret af dig og få et kig ind i familielivet.

  SvarSlet
 25. Tillykke, Meget inspirerende her.

  SvarSlet
 26. Også et tillykke herfra, du var lidt før igang med bloggen end jeg selv var, men jeg tror du har ret i at det er vigtigt at holde fast i den for for kreativitet som man nu hver især brænder lidt for, det kan helt sikkert mærkes ud gennem skærmen.
  Eva

  SvarSlet
 27. Kære Anna
  Tillykke med de 3 år i blogland. Din blog har fra første færd været blandt mine yndlings.
  Smukke billeder af både krea, natur og familieliv.
  Du deler gerne ideer og DIYs.
  Jeg glæder mig til fortsat at følge med.
  Kh Jonna

  SvarSlet
 28. TUSIND TAK for alle jeres kommentarer - dem er jeg rigtig glad for! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 29. Tillykke kære Anna :-)
  Ja, på tre år kan der ske rigtig meget - og blogland har været under mange forskellige forandringer, på godt og ondt. Dejligt at du stadig har den samme kreative energi og lyst til at dele din hverdag og kreativitet med os andre. Tak for skønne billeder, velskrevne ord og tanker - som vi er så mange, der nyder og bliver inspireret af.
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 30. Stort Tillykke Anna :)
  Jeg nyder stadig at læse om dine sysler og se alle de flotte billeder selvom jeg selv er blevet en dør til at holde min egen blog.
  Kh Ditte

  SvarSlet