mandag den 10. februar 2014

Funky dress # 2

Så fik jeg Lara i min seneste kjolekreation (som jeg også viste i indlægget fra i går). Den er altså blevet rigtig funky, synes jeg.

Kjolen er syet i safrangul jersey fra tyske Königreich der Stoffe samt isblå jersey fra City Stoffer i Århus (så vidt jeg husker). Jeg har også brugt orange og hvid jersey fra Stof og Stil. Den stribede jersey kan jeg ikke huske, hvor jeg har købt - det var en lille rest. 

Jeg har endvidere brugt hvid pipingbånd til krave, for- og rygstykke. Pipingbåndet giver kjolen en fed finish, synes jeg. Ligeledes har jeg syet pyntelommerne med hvid jersey på bagsiden og ribben i ærmerne med isblå jersey som foer - det giver også nogle fine detaljer.  

Størrelsen er lidt lille til hende - det er en str 98-104 - og hun er 105 cm høj. Jeg er så småt ved at have styr på størrelserne, og arbejdet med mønstrene skrider fremad.

Der kommer diy på detaljerne på denne kjole, når mønsteret sættes til salg.


_________________________


Lara in my latest children's dress (which I also showed you yesterday). It's a bit too small for her - it's a size 98-104. 
I really like the details with the white bias tape, and I'll show you how to make this kind of details later, when the pattern is ready for sale.


12 kommentarer:

 1. Kjolen kunne ikke vises frem på smukkere vis, for søren hvor er Lara bedårende <3

  SvarSlet
 2. Hun er da ikke til at staa for. Heller ikke i den kjole, saa paa den igen lille-mor saa Lara kan faa en magen til i den rigtige stoerrelse.

  SvarSlet
 3. Lækkermås - sikke en fin kjole til en fin pige.
  Kh. Kristina

  SvarSlet
 4. Hvis bare man havde dine evner... Så flot! :-)

  SvarSlet
 5. Gratulerer! Det er den flotteste kjolen jeg har sett på lenge, og fargene du har valgt er bare så deilige sammen!!! Lara er så skjønn, jeg er helt betatt. Har du en tutorial på den flotte knappestolpen? Det har jeg lett etter på nettet, men ikke funnet noen oppskrift som jeg syns er god. Jeg går ut i fra at mønsteret blir til salgs her på bloggen? Jeg gleder meg over å følge den flotte bloggen din, Anna! Knus og klem fra Solveig i Norge

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Solveig

   Tak for de pæne ord! Der kommer billedvejledning til at sy hele kjolen, deriblandt også stolpen. Denne vejledning bliver udgivet på bloggen, lige inden mønstrene sættes til salg. Og ja, mønstrene kommer til salg her på bloggen.

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 6. For pokker hvor er den fin. Og hun er da bare for lækker. Total cutie:-)

  SvarSlet
 7. Hun ser svært tilfreds ud - jeres smukke pige. Og den kjole er sååååå sej! Jeg glæder mig virkelig til dine mønstre kommer til salg :-D

  SvarSlet
 8. Lækker med lækker på! Åhhh jeg må have en pige...

  SvarSlet
 9. FUNKY - GROOVY - BEDÅRENDE! Ville ønske denne kjole var min (og i en noget større størrelse) :-)))) Heldige Lara :-)

  SvarSlet
 10. Du har gjort det igen.......
  Den er fantastisk!

  SvarSlet
 11. Det må altså være en fest at have en mor der er så dygtig til at sy! Jeg er specielt helt vild med det rygstykke, det er bare SÅ flot!! Og hvor er Lara dog bare en smuk pige :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet