søndag den 9. februar 2014

Funky dress # 1

Beklager den dårlige billedkvalitet (billederne er taget i dårligt lys), men jeg kan ikke vente med at vise min seneste kjolekreation. Den er syet i to skønne jerseyfarver - safrangul og isblå - samt hvid, orange og hvid/blå stribet jersey som kanter. Jeg er vild med farverne sammen og synes, at resultatet er blevet rigtig godt. 

Kjolen er egentlig bare en prøve. Jeg arbejder stadig med mine kjolemønstre, som jeg vil sætte til salg - dette er en str. 98/104 med krave og pyntelommer. Som variation har jeg brugt to farver til for- og bagstykke - og med pipingbånd og tvillingenål kan man lave en professionel finish. 

Det er ganske nemt at sy kjolen i to farver og med pipingbånd - og der skal nok komme en vejledning til dette også, når mønstrene engang bliver færdige.  

Når jeg får Lara i kjolen, skal I nok også få lov til at se den "live".


_________________________


My latest dress for Lara - made in two wonderful colors. This is a variation of one of the dress patterns, I am thinking of selling. I apologize the poor quality of the pictures and will show Lara in the dress as soon as possible.  


23 kommentarer:

 1. Superfin - den ligner en god del på en kjole jeg hadde da jeg var liten på 70-tallet, bare denne er i et mye bedre stoff :)

  SvarSlet
 2. Den er skøn!
  Dejlig detaljer med pipingbåndet og farvesamensætning.

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er den fed!! Og den ser virkelig prof ud, du er godt nok bare god til de der detaljer. Du besidder en ganske særlig og beundringsværdig omhyggelighed og tålmodighed.

  SvarSlet
 4. Så fin og så fede detaljer :-) håber det mønster kommer i noget større størrelser også - 8-12 år feks ville elske den til mine tøser

  SvarSlet
 5. Hold op hvor er den bare helt vildt skøn... :) Så prof og gennemført...

  SvarSlet
 6. Den er så flot! Hvor mon du har fundet det virkelig fede safrangule Jersey? Bare jeg havde en pige...
  Solhilsner Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra Königreich der Stoffe!

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Hold nu op, hvor er den super fed..... Glæder mig til mønsteret kommer ud;-)

  SvarSlet
 8. Fantastisk! Det var altså også noget af en teaser du kom med den anden dag, hvor du flashede lidt af ryggen - skønneste farvekombi! Den minder mig om 4funkyflavours, hvis du kender det mærke? Vi har et par bukser til Malthe i isblå og med safrangule detaljer - elsker dem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ skønt, det mærke! (og desværre ret dyrt!) Har ikke set farvesammensætningen hos dette mærke, men blev inspireret til rygstykket af en af deres kjoler.

   Kh
   Anna

   Slet
 9. Hold fast hvor er den fed! Tænker på oldschool amerikansk milkshake diner!

  SvarSlet
 10. Nøj hvor er den bare flot Anna, er vild med farvekombinationen og ryg stykket. You go girl!

  SvarSlet
 11. Hvor er den flot - super fine detaljer og gode variationsmuligheder på det mønster du arbejder med:-) Jeg kan desværre ikke lave mønstre selv, så jeg håber at dette også kommer i størrelse 10-12 år? Min datter er næsten 10 og jeg syer fortsat mange kjoler, nederdele osv. Desværre falder antallet af mønstre i denne alder, men mange piger vil fortsat gerne have mors hjemmesyede tøj. Så der er altså et marked :-) Jeg synes det er så hyggeligt at sy til hende, nu har hun jo fået lidt modesans og det bliver derfor mere og mere et fællesprojekt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord:-) Hvis det bliver en succes med mønstrene, så kan det være, at jeg også laver dem i større størrelser. Ønsker du kjolemønstre i str 10-12 år, så kig i Ottobre-bladene - der er faktisk rigtig mange. De kan lånes på bib eller bestilles hjem (du kan købe enkeltnumre) på Ottobres hjemmeside.

   Slet
 12. Hvor er den sød - total 70´er-stil. Kan rigtig godt lide farvesammensætningen og den stribede rib.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 13. Det glaeder jeg mig til. Den er saa soed og sikke pragtfulde farver.

  SvarSlet
 14. Du er så dygtig til at smmensætte materialerne så man sidder og er helt misundelig ;0)

  SvarSlet
 15. Jamen du bliver jo simpelthen ved med at trylle, de er simpelthen så fantastiske de kjoler, du får travlt når du begynder at sælge dine mønstre,,,

  SvarSlet
 16. ja super funky er den - SÅ lækker!

  SvarSlet
 17. TUSIND TAK for jeres søde kommentarer!

  mange hilsner
  Anna

  SvarSlet