søndag den 23. februar 2014

FebruarkjolenSå fik jeg februarkjolen på plads - det er min anden kjole i den serie af 12 kjoler, som jeg har besluttet mig for at sy i 2014. 

Kjolen er syet efter mit eget jerseykjole-mønster. Denne gang har jeg lavet v-hals i stedet for krave. Halsudskæringen er dyb, og det er derfor meningen, at jeg skal have en undertrøje på under kjolen. 

Kjolen er syet i en strækviskose, som er glansfuld og tyk i kvaliteten. Kanterne er hvid jersey.

Kjolen er helt enkel i sit udtryk og uden detaljer - men på trods af dette, er det en kjole, som jeg kommer til at bruge ofte, tænker jeg - for den er meget behagelig at have på, og den grønne farve står godt til mig.


__________________________This is my second dress in my 12 dresses challenge. The dress is a simple jersey dress, but nevertheless I think it will become one of the dresses, I often use. It is nice to wear and I really like the color. I've made the pattern myself. 
18 kommentarer:

 1. Virkelig smuk kjole til dig Anna og skøn farve - og "colorblock-detaljerne" er rigtig fine.
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 2. Super super flot og den passer jo lige til årstidens farver.

  SvarSlet
 3. Hvor er I smukke sammen :-)

  SvarSlet
 4. Smuk kjole!
  - det ville være fedt hvis du overvejede også at sætte det her mønster til salg!
  - jeg ville i hvert fald købe det! :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare flot. Farven klæder dig også rigtig fint :-)

  SvarSlet
 6. Smuk er du, smuk er kjolen og smuk er naturen.
  3 × smuk til dig ;-)

  SvarSlet
 7. Flot kjole, farven er rigtig flot til dig.

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare flot!! Jeg er vild med enkeltheden og detaljerne over brystet.

  SvarSlet
 9. Wauw den er smuk. Modigt af dig med hvid kant forneden :) Tænker som mor til 2 *hi hi*

  SvarSlet
 10. Den er så fin, Anna. Den grønne farve kalder virkelig på forår :-) Din Liva-kjole er også blevet så vellykket. Og jeg ville ønske, at min Liva var til rigtige kjoler, for så skulle hun ha' sådan en! Kh Maria

  SvarSlet
 11. super flot til dig og så flot mønster - det kunne være du skulle sætte det i produktion som voksenmønster:-). venligst jane

  SvarSlet
 12. Tusind tak for jeres søde kommentarer! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 13. Den klæder dig virkelig godt. Dit flotte hår står godt til den grønne farve. Lækre forårsbilleder :-)

  SvarSlet
 14. Elsker denne kjole, farven og det hele og du ser bare skøn ud i den :D

  SvarSlet