mandag den 3. februar 2014

En forsinket julegave

For ikke så længe siden ankom en forsinket julegave til mig - nemlig disse smukke øreringe og halskæde, som jeg har fået af Jonas. Egentlig fik jeg en Black Lily kamerataske, men da den ikke passede til længden på mit kameras objektiv og da den virkede lidt for sjusket syet (især i forhold til prisen - billig er den nemlig ikke), ja så blev den byttet. (Jeg påtænker i øvrigt at sy en lignende kamerataske selv, men bare i cognacfarvet læder).

Øreringene og halskæden er forgyldte vintage glasperler fra Tyskland. Den grønne farve er meget smuk, synes jeg. Designeren bag smykkerne er amerikanske Amanda, og hun sælger sine smykker i sin etsy-shop LilahV. Jeg har vist hendes smykker før, for det er hos hende, at jeg har købt mine brudesmykker  - dem kan du se her.

Disse smykker bliver til hverdag - og de er allerede taget i brug.


____________________________


A delayed Christmas present from my husband Jonas: Necklace and earrings from Amanda, who sells her jewelry in the etsy-shop LilahV. I really love her design - last year I bought my bridal jewelry in her shop as well. 
  

4 kommentarer:

 1. Sikke et fantastisk smukt sæt....og jeg er helt enig....flot grøn farve :)
  Tillykke med det.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare nogle enestående smukke smykker. Fantastisk mand du har der der Anna.

  SvarSlet
 3. de er godt nok fantastiske. Meget smukt med den grønne farve til dit flotte røde hår.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det fedt ud, er det de grønne sten der simpelthen er belagt med bladguld, eller er de "rammet" ind?

  SvarSlet