lørdag den 1. februar 2014

Babybukser til Askil - og mangel på tid
Askil vokser og vokser - og de fleste bukser i hans tøjskuffe stumper nu. Derfor har jeg været i gang med at sy lidt nyt - bl.a. dette par i den skønneste karamelfarvede velour med hvide ribkanter og et lille hjerte af strygestof (jeg har stadig et par pakker med strygestof til salg, så skriv en mail til mig, hvis du vil i gang med strygestof).

Det er syet efter mit babybuksemønster (som du kan finde i min samling af syvejledninger og diy's) - jeg har blot forlænget det og tilsat en cm i hver side, så det passer ham.

Jeg skal have syet flere bukser, men lige nu er listen over syprojekter lidt lang. Brudekjole (herunder prøvemodeller før den endelige kjole skal sys) og arbejdet med mine kjolemønstre til salg har første prioritet. Og ja, så er der også et par dåbskjoler, som jeg arbejder på. Så kære Askil - kan du ikke lade vente med at vokse, til jeg har tid til at sy til dig? ;-)


_________________________Askil is growing and growing, and most of his pants are too short now. This pair are new, but I need to find time to make some more. I have a lot of sewing projects - my wedding dress (which takes a lot of time) and pattern making for my children's dresses. So please, Askil, stop growing until I've got the time to sew you some pants! ;-)


2 kommentarer:

  1. Men nu begynder det snart at løje lidt af med hans voksespurt...

    Når han når str 80 er der et halvt år til han skifter str igen... ;0)

    SvarSlet
  2. Å vilka härliga brallor!!

    SvarSlet