torsdag den 13. februar 2014

Afprøvning af LIVA-mønstretNår Askil sover til middag, har jeg rygende travlt. Jeg ordner ikke køkken, gør rent eller vasker tøj - jeg syr og arbejder med mønstre (så her er lidt rodet - men det klarer vi nok).

I dag har været en effektiv dag, for Askil sov hele tre timer i formiddags (de gange, han har gjort det, kan tælles på een hånd), og jeg fik derfor både klippet op og syet endnu en prøvekjole til et af de mønstre, jeg vil sætte i produktion. 

Denne gang er det LIVA kjolen, som har krave og pyntelommer.

Mønsteret er - som øverste billede også viser - så godt som klar til salg. I dag fik jeg ligeledes fotograferet til en syvejledning - så nu mangler jeg kun småting. 

Stoffet er strækfrotte og fra en finsk hjemmeside - jeg kan simpelthen ikke huske hvilken. Kun at det hele foregik på finsk, og at det derfor var et under, at stoffet nåede frem! Men smukt - det er det.

(Tak for kommentarerne til indlægget om Askil og maden. Af en eller anden årsag vil blogger ikke lade mig svare på dem i skrivende stund - så jeg prøver igen senere).


__________________________When Askil sleeps during the day, I'm busy. I don't clean the house or do the dishes - I sew. Today Askil has been very kind to me - he slept 3 hours (normally he only sleeps 1 hour). I've made one more test of one of my patterns, which I'm going to sell - this time I used the pattern called LIVA (the one with collar). 


22 kommentarer:

 1. Wuhuuu - 3 timer :-D
  Skønt stof, glæder mig til at mønstrene kommer - hvilke størrelser kommer de i?
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. De kommer i str 74-116. Måske større senere, hvis jeg altså orker, for sikke et arbejde;-)

   Slet
 2. venter spændt på de kommer til salg. Ved du hvad prisen vil ligge på? :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har ikke fået regnet på prisen endnu - skal først have sat et regnestykke op, for der skal jo betales skat og materialer. Timeprisen skal jeg vist ikke regne ud - og jeg tror ikke, jeg bliver millionær på det;-)

   Kh

   Slet
  2. Nej det er heller ikk så tit man skal regne sin timeløn ud når man syr. Den er nemlig ikk et stor.

   Slet
  3. Og derfor syr jeg meget sjældent tøj til at sælge;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Stoffet må være fra www.myllymuksut.com - som i øvrigt også findes på engelsk ;-) Fin fin kjole, glæder mig til at se mønstrene.

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND TAK fordi du mindede mig om navn og link til den skønne webshop (som ja, åbenbart også findes på engelsk - jeg kan kun anbefale, at man bruger dette istedet for finsk;-)) Ja, det er der jeg har købt stoffet, som er virkelig smukt synes jeg - men lidt slasket i kvaliteten.

   Kh

   Slet
 4. Vil glæde mig til mønstret er færdigt, for det må absolut være en model til Silla.

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til, at se det færdige resultat! <3

  Kram
  Christina

  SvarSlet
 6. Hvor fedt, jeg vil gælde mig til at se dine mønstre.
  Kh Lena

  SvarSlet
 7. Sælger du mon aldrig nogle af de færdige kjoler? De er så smukke! Mvh. Dorrit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg får syet for mange, så jo! :-) Lara har ikke ligefrem brug for kjoler for tiden. Men så kommer de til salg her på bloggen.

   Kh

   Slet
 8. Jeg glæder mig SÅ meget til dine mønstre kommer til salg... Hurra! :)

  SvarSlet
 9. Hej Anna. Hvor ser det fint ud. Og stoffet er vildt lækkert. Spændende med sit helt eget mønster. Håber jeg får brug for det en dag så kan jeg købe det.
  God afprøvning.
  Kh

  SvarSlet
 10. Halloejsa hvor er du aktiv. Glaeder mig til at se moensteret faerdigt.

  SvarSlet
 11. Hold da på hvordan kan du nå både at sy og klippe en hel kjole på tre timer. Jeg er behørigt inponeret. Tænker altid at jeg kan nå meget mere end jeg reeelt kan - synes tiden flyver alt alt for hurtig når jeg syr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke nå at klippe og sy en kjole færdig på tre timer - men jeg kom et stykke vej. Resten lavede jeg om aftenen. Der er nok 5 timer i en kjole.

   Kh
   Anna

   Slet
 12. Wauv hvor ser det bare prof ud. Meget flot arbejde

  SvarSlet
 13. Hvor ser det lækkert ud. Jeg håber kjolen også kommer i et par størrelser større, er SÅ klar til at købe mønsteret, stoffet ligger klar :-)

  SvarSlet
 14. Øj... jeg har stoffet liggende (er lige kommet hjem fra Hollands Stoffmarkt - det var i Flensburg), så nu mangler jeg bare symønstret :)

  SvarSlet