lørdag den 18. januar 2014

Workshoppen i mønsterkonstruktion nærmer sigSå er det i næste weekend, at der er kursus i mønsterkonstruktion i Aarhus. 
Begge dage i Risskov fra 9.30-17.

Jeg vil bruge weekenden på at få tilrettet mit brudekjolemønster, så pasformen bliver helt perfekt. Jeg skal have hjælp til især kraven og til konstruktion af et ærme. Og også til et par syteknikker, som jeg er i tvivl om. Måske når jeg også at kaste mig over andre af mine kjolemønstre. Det skal nok blive både hyggeligt og lærerigt! 

Der er stadig en enkelt ledig plads. Vil du med? Så læs mere her.


2 kommentarer:

 1. Åh, det gad jeg bare virkelig godt! Har bare ikke råd, desværre :( Håber du kommer rigtigt godt igang med brudekjolen, glæder mig meget til at se den. Og hey! Tak for sms, har ikke glemt dig, har bare for meget larm i hovedet. Men jeg vil meget gerne ses, så lad os skrives ved og finde en dag snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Julia

   Du siger bare til, når du er klar. Og som uddannet mønsterkonstruktør er du jo godt klædt på uden dette kursus:-) Jeg ville ønske, at jeg havde uddannelsen. Bare til egen fornøjelses skyld.

   Kh
   Anna

   Slet