onsdag den 29. januar 2014

Svampekjole - og det tredje mønster
Jeg arbejder stadig på de tre kjolemønstre, som jeg gerne vil sætte i produktion, så andre kan få glæde af dem. Tidligere har jeg vist denne model med krave og denne model med hætte.

Den tredie og sidste model bliver med v-hals og udvendige lommer. Lommerne er ikke på denne udgave, som er syet i den mindste størrelse. Jeg bakser lige nu med størrelserne, for jeg vil gerne, at de kommer til at passe med de gængse børnestørrelser. Men jeg har fundet ud af, at der er stor forskel på størrelser, når det kommer til børnetøj (det vidste jeg egentlig godt i forvejen).

Kjolen er syet i den skønneste svampejersey - stoffet her er og bliver min yndlingsjersey._________________________I'm working on my patterns for sale. This is the last one of three patterns. You can see dress pattern number one here and dress pattern number two here.  This one is missing the pockets, so it's not quite as I want it to be. 

I love the fabric - I find the colors wonderful and the mushrooms very sweet.  

14 kommentarer:

 1. Hej Anna. hold op hvor er det bare nogle super pæne kjoler du laver :) jeg glæder mig utrolig meget til at jeg kan købe de mønstre du er i gang med at lave :) elsker de ting du syer ;) mvh Louise Johansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Louise! Jeg håber på, at de er klar om en måneds tid (det er et stort arbejde - men også sjovt!)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Hvor er den skøn igen igen igen... jeg ser virkelig frem til at kunne få finger i et af mønstrene, for de ville klæde mit stoflager :)

  SvarSlet
 3. Åhh jeg kan næsten ikke vente:-) elsker dine kjoler .. Skal have alle 3 mønster det er helt sikkert:-)

  SvarSlet
 4. Den er så skøn!! Kunne du ikke overveje at lave mønstre til voksne - jeg elsker dine modeller, men kan ikke selv rette et mønster til... det tror jeg virkelig du kunne lave en fed forretning ud af!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 5. Fantastisk... jeg er klar på at shoppe mønstre... :o)
  Hvilken str vil de komme i?

  SvarSlet
 6. Hej Anna! Hvilke størrelser går du mon op til som det største?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dina og Ellen Kathrine.
   Jeg tænker, at størrelserne bliver fra 74-110 eller 116. Har I nogle ønsker?

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
  2. Det var også en str. 104-110 og 116. Og måske helt op i de store selv om der er lang vej fra 116 til 134/140

   Slet
  3. Ja jeg tænkte op i 122, men mon ikke det går at forlænge selv :-)

   Slet
 7. Den er virkelig fin! Er også vild med svampestoffet! Glæder mig til mønstrene kommer i shoppen!!! Jeg har pt en pige i str. 74 og en i str. 98 herhjemme, så jeg vil gerne shoppe mønstre i flere størelser!!! :-)

  SvarSlet
 8. Kære Anna
  Super fin kjole. Jeg beundrer hvad du kan :-)
  Vover at spørge om du har en kjole til salg i det fine mønster i str. 86 ca. Selv om jeg fik købt en symaskine, er jeg ikke så ferm endnu :-)
  Kh Mette fra Silkeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. He Mette

   Tusind tak for din forespørgsel. Desværre sælger jeg ikke kjolerne, da de tager lang tid at lave, så det kan slet ikke betale sig. Men stoffet med svampene er fra webshoppen Königreich der Stoffe (kig under jersey), og mønsteret kommer snart til salg - så måske du skulle kaste dig ud i at sy selv? Der kommer grundig billedvejledning, og det er faktisk ikke så svært, som det måske ser ud!

   Kh
   Anna

   Slet