tirsdag den 7. januar 2014

Retrostof-udfordring december: Spilleløve

Bedre sent end aldrig - og nu, med decembers retrostof-udfordring i hus, er jeg i mål! 
Tak til Marthe for bloglegen, som varede hele 2013. 

December måneds svar på retrostof-udfordringen er denne spilleløve (eller spilledåse?), som jeg har syet til Askil. Stoffet er blandt mine yndlings, og jeg synes, at de små retroblomster sagtens kunne bruges til en løve.

Løven er ikke særlig stor, ca. 14 cm i diameter, og den spiller den sødeste melodi, når man trækker i snoren. Askil er helt solgt, og ser løvens manke lidt krøllet ud, ja så er det fordi, at han har fået lov til at nusse den (og dermed også smage på den). 

Det er dog ikke meningen, at den skal bruges på denne måde. Den skal derimod hænge ved hans seng og benyttes som godnatmelodi.

Spilledåsen, som er inde i løven, er fundet her.
Og så snart, at mønsteret er scannet ind, kommer der en vejledning til syning af en sådan sag - det er ikke særlig svært. 

Du kan se alle mine retrostof-udfordringer lige her.


___________________________Better late than never: This is December's answer of the blog challenge I participated in last year. I've made a lion with music. The fabric is vintage. It's for Askil, and he loves it. Soon I'll post the pattern and tutorial on my blog - it's quite easy to make. 
I have bought the music box, which is inside the lion, right here.
You can see all my answers to the blog challenge here.6 kommentarer: