mandag den 6. januar 2014

Retrostof til salgJeg drukner i stof - både nyt og vintage. Og jeg når simpelthen ikke alle de kreationer, jeg har i mit hoved.
Derfor er jeg gået i gang med at sortere, og jeg har tænkt mig at sætte en del til salg. I første omgang er det en stor del af min retrostofsamling, og her er mange darlings - men det nytter jo ikke noget, når tiden ikke er til at sy af det hele.

Jeg har oprettet en Tictail webshop, og du kan betale med kreditkort eller via paypal. Jeg har ikke prøvet dette før, men jeg håber, at det er lige så nemt at gå til, som det ser ud til.


Ovenstående billeder er eksempler på de stoffer, der er til salg. Her er Graziela lækkerier, enkelte børnestoffer og mange smukke blomstrede stoffer. Der er nu 54 forskellige  - til yderst fair priser (og det er store stykker).

Der vil løbende komme flere stoffer til salg. Ligeledes kommer inden længe en stor stak retrofrotte til salg.
Jeg skal selvfølgelig nok gøre jer opmærksomme på det via min blog.

Besøg min "butik" lige her.


___________________________I am drowning in fabric, and therefore I am selling some of it - right now my vintage fabric. You can find my fabric store right here.

4 kommentarer:

 1. Hej Anna
  Det er nogle flotte stoffer, jeg er allerede forelsket.
  Ved nogle af dem, har du skrevet, at hvis man køber flere stykker, leveres de sammenhængende - hvor store, kan man få dem? Jeg spørger blot fordi de mål, du har angivet (for én enhed) er lidt nogle 'skæve' tal, f.eks. 92x65 cm eller 114x64 cm - hvilken længde, bliver længere ved køb af to enheder?

  Jeg håber, mit spørgsmål giver mening.

  Mvh.
  Freja

  SvarSlet
 2. Hej freja

  Det kan jeg godt forstå, at du spørger om. 4 stykker er ligmed et hel side (et halvt betræk) mens 2 stykker er halvdelen af dette, nemlig en halv side af et betræk. 8 stykker er et helt betræk.
  Håber det giver mening, ellers skriv igen.

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 3. åh lige det indlæg jeg havde ventet på! :) men jeg kom lidt for sent til de farver jeg mangler.
  Har du ikke også lyst til at sælge nogle resterposer med stof-stykker stof du får til overs når du syer af det? jeg syer tæpper i patchwork og er meget interesseret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, der kommer et par stofpakker med mindre stykker - håber på at få det lagt på i aften!

   Mange hilsner
   Anna

   Slet