torsdag den 16. januar 2014

Petroleumsblå jerseykjole med hætte og knaplukningTusind tak for jeres hilsner til mit forrige indlæg om min mormor. De varmer på en ellers kold og trist dag.

I mandags fik jeg taget billeder af Lara i den seneste kjolekreation. Kjolen bliver et af de tre mønstre, som jeg har i sinde at udgive som rigtigt mønster (med flere størrelser) og sætte til salg her på bloggen. Jeg har tidligere vist denne kjole, som også skal omsættes til et mønster, andre kan få glæde af.

Denne kjole har hætte, indvendige lommer og knaplukning.  

Det smarte ved denne og den anden kjole er, at man kan kombinere mønstrene - dvs. overdelen på denne kjole kan sættes sammen med nederdelen på den anden kjole. På den måde kan mønstrene varieres. Den sidste kjole, som jeg agter at lave mønster på, får v-hals og udvendige lommer og kan ligeledes kombineres med de to andre. 

Men hav tålmodighed med mig, for det er et stort arbejde at skalere op og ned. Og alle størrelser skal afprøves, inden mønsterarket ryger i trykken. 

Kjolen er syet i petroleumsblå jersey med orange foer i hætte, lommer og i ærmer og med brune ribkanter. Jeg har klippet en lille blomst i strygestof, som pynter overdelen (jeg har stadig enkelte pakker strygestof til salg - se mere her). 

Jeg beklager de lidt grynede billeder. Lyset er ikke med mig for tiden, og der er grænser for Laras tålmodighed!_________________________Last week I made this dress for Lara. It's one of the three dresses patterns I am thinking of selling. I'm working on the patterns right now, but it will take some time before they are ready for sale.

  

24 kommentarer:

 1. Den er super fin - jeg elsker simpelthen dit kjole mønster med den store hætte... Hvis du nogensinde skulle få lyst til at sælge et af dem i en mindre str, så er jeg en klar køber ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer som mønster i str 68/74 - 104/110.

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
  2. Eej hvor fantastisk, Anna.. - det glæder jeg mig rigtig meget til! :)

   Slet
 2. Jeg glæder mig til de mønstre kommer i handlen, det bliver skønt at prøve kræfter med dem...

  Nu har jeg trods alt misundt Lara hendes skønne kjoler i laaaaang tid ;0)

  SvarSlet
 3. Elsker de kjoler 😍😍😍
  Ej hvor jeg håber jeg får fingrene i dem.
  Du burde overveje også at lave disse til voksne!

  SvarSlet
 4. Det er simpelthen de flotteste farver den er lavet i, er helt vild med den :-) Glæder mig til at få fingrene i dine fine mønstre.

  SvarSlet
 5. Elsker bare de kjoler i det her mønstre. Det skal jeg helt klart eje :-) Venter spændt :-)

  SvarSlet
 6. Jeg tester gerne størrelse 98 for dig :-) Har endda både isoli og interlock på lager....

  SvarSlet
 7. Den er vel nok fin! Jeg venter også spændt på dine mønstre! :-)

  SvarSlet
 8. Kjolen er SÅ lækker. Elsker den petroleumsblå!

  Trist at din mormor er gået bort. Men man kan godt forstå, at livet ikke længere var helt så sjovt for hende efter at hun havde mistet sit livs tro følgesvend... Og minderne lever. Heldigvis! KH Maria

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare flot! Elsker hætten og den blå farve. Og så fin Lara ser ud!

  SvarSlet
 10. Den er helt fantastisk! -men du har også en god model :-)

  SvarSlet
 11. Nej hvor er den dog FLOT! Både kjolen og modellen er ganske fortryllende :-)
  Nice Work.
  Kærligst Malene

  SvarSlet
 12. Åh, så fantastiske ting du laver!!!
  Må få mig en pige snart, så jeg kan få prøvet kræfter med dine mønstre ;-)

  Kram Anne/mannemor.blogspot.dk

  SvarSlet
 13. Skøn kjole! Lækre farver

  SvarSlet
 14. Å, så vakker en kjole! Passer til større piker også :) perfekt kombo av søt, cool og casual

  SvarSlet
 15. Super sød kjole. Glæder mig til der kommer et mønster

  SvarSlet
 16. Det er simpelthen fantastisk som du tryller.. Den er simpelthen så lækker, jeg vil meget gerne bestille mønster i 104/110--

  SvarSlet
 17. Den er simpelthen så sød! Jeg blev helt inspireret og endte med at prøve at kopiere den til min egen datter. Jeg er slet ikke så god som du, men med det i mente og det faktum at det blev uden mønster, så er jeg godt tilfreds. Har tilladt mig at linke til denne kjole på min blog.

  SvarSlet
 18. I would love this dress if you do make them? X thank you!

  SvarSlet