onsdag den 1. januar 2014

Nytårsfugl

Årets første indlæg må blive billeder af den nytårshårpynt, Lara og jeg kreerede i går eftermiddags. Hendes lille nytårs-glimmerhat fra sidste år var nemlig blevet væk, og derfor måtte vi igang. For en pyntesyg 5-årig kan ikke gå ind i det nye år uden hårpynt.

Den var hurtig at lave: En hårbøjle er blevet beklædt med stof (stræksatin i en smuk blå farve). På den har vi limet en sølvpompom (beregnet til julegavepynt) og en fugl samt et stykke blonde og små similisten. Vi benyttede en limpistol til formålet. 


__________________________Yesterday Lara and I made this New Years Eve hairband. Her hairband from last year had disappeared, and therefore we made this one. It was fun and it didn't take long time.  
10 kommentarer:

 1. Meget fint. Hun ligner en der er ganske godt tilfreds. Håber i kom godt ind i det nye år.
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, der gjorde vi - stille og roligt, men sådan skal det jo også være, når man har to små børn:-) Også godt nytår til dig.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Hvor er den fin, og hvor ser hun altså bare skøn ud!
  Rigtigt godt nytår, og tak for at du deler din fine og inspirerende blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar og søde ord - også rigtig godt nytår til dig!

   Kh
   Anna

   Slet
 3. MIne tanker bliver ledt hen til Carrie Bradshaw da hun skal giftes med Big.. Den er enormt smuk.. Kunne være man selv skulle igang med at lave hårpynt til to pynte glade piger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du må i gang. Det skaber stor lykke:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Hvor er det en fin hårbøjle i har fået lavet. Jeg får næsten lydt til at give hende en af alle de hårbøjler med orkideer og diverse sløjfer, som jeg har lavet i tidernes morgen. Tror de vil vække i god jord hos Lara.

  Rigtig godt nytår til dig Anna og din familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville det helt sikkert, for hun er godt nok pyntesyg - men det er de fleste 5 årige piger nok;-) Også rigtig godt nytår til dig, Helena.

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Haha hvor ser hun smuk og stolt ud på nederste billede :)

  SvarSlet
 6. Rigtig godt nytår!

  Virkelig smuk datter og meget flot hårpynt:-)

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet