tirsdag den 21. januar 2014

Lykken er ...Lykken er at lege med mors sygrej. Og hive stof ud fra hylderne. Og få fat på rullen med den brede elastik. Men især at få lov til at lege med målebåndet.

Askil er nu en professionel ruller og kommer derhen, hvor han vil. Han kan endnu ikke forcere dørtrinnene, men det arbejder han på. Han viser ikke mange tegn på at ville kravle. At rulle og mave sig frem virker for ham. Og han er lynende hurtig. 

Derfor er jeg også udfordret i hverdagen, for jeg kan ikke gå fra ham, men skal holde øje med ham hele tiden. Og jeg skal passe på ikke at tabe nåle på gulvet eller efterlade strygejernet på strygebrættet. For han er overalt.

Men han undersøger, leger og trives. Og han er simpelthen så glad og lattermild. Det er nu engang skønt at opleve. Så gør det ikke så meget, at han er meget aktiv og kun sover korte lure. 


_________________________Happiness is playing with mom's sewing stuff. 

Askil now gets around (by rolling), and he is very active - he loves to get hold on the measuring tape, and he helps me sorting my fabric by taking it out of the shelves. I have my hands full most of the day!


11 kommentarer:

 1. Sådan var det også da min søn var i den alder....jeg var endda en tanketorsk en dag, hvor jeg lige skulle på toilet og mens jeg er derude hører jeg pludseligt symaskinen køre inden på bordet, dvs. sønnike havde fundet fodpedalen og syntes den var meget interessant :)

  SvarSlet
 2. Hahahaha : ) den alder er bare så fantastisk - men ja, det kræver et øje på hver en finger : )

  SvarSlet
 3. Årh, han ser ud til at være en glad dreng :-) Jeg kender godt det der med små hjælpere i værkstedet. I søndags kostede det spidsen på min store skrædder lineal, ØV. Så ja, de er meget hurtige og meget nysgerrige de kære små :-)

  SvarSlet
 4. Han er så lækker!!!! Og har et skønt navn!

  SvarSlet
 5. Det er sjovt, herhjemme er målebåndet også det bedste legetøj :)

  SvarSlet
 6. Nårh… Han er godtnok sød!

  SvarSlet
 7. Han så ut som en meget fornøyd/ tilfreds gutt ja:) Leste nettopp et tips om å la babyene være på gulvet i bare bleia.., noe som kanskje ikke er så behagelig og de vil automatisk prøve å løfte seg opp/ krabbe.. Min jente på 7 1/2 mnd kommer seg ikke fremover av egen maskin enda, ruller fra rygg til mage som lett som bare det, men ikke fra mage til rygg... Så holder seg på et sted enn så lenge..:) Og målebånd er populært her også:)

  SvarSlet
 8. Herhjemme er det også målebåndet der helt klart hitter mest hos Hannah :-) men ja, sådan nogle størrelser er bare hurtige og kan lige pludselig nå noget man ellers troede var uden for de små buttede armes rækkevidde... :-)

  SvarSlet