torsdag den 2. januar 2014

Knapperne til min brudekjole
Mellem jul og nytår ankom disse knapper, som jeg har købt til min brudekjole. Knapperne har jeg fundet på etsy.com, og de er de skønneste vintage glasknapper (vistnok fra 20ernes Tyskland) - i mælkehvid glas og med guldkant. Dem af jer, som husker indlægget om mine brudesmykker, kan nok godt se, at der er en sammenhæng. 

Kjolen skal have krave og dermed knapper fortil - og måske også på ærmerne (hvis der kommer ærmer på kjolen). Det skal nok blive fint!


_________________________


For some days ago these beautiful vintage buttons came - bought in USA (etsy.com), but originally from Germany. They are made of milkwhite glass and painted with gold. I'm going to use them for my wedding dress. And if you remember my post about my bridal jewelry you can see a connection - buttons and jewelry match each other. It's gonna be really beautiful!


8 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke. Ja jeg er heller ikke i tvivl - den kjole bliver fantastisk smuk

  SvarSlet
 2. Smukke!
  Jeg glæder mig meget til at se mere :).

  SvarSlet
 3. Uh, det tegner til at blive en utrolig smuk og gennemført brudekjole. Glæder mig til at se det færdige resultat!

  SvarSlet
 4. Smukke knapper og i øvrigt også vildt smukke smykker.

  SvarSlet
 5. De passer jo perfekt til de smukke øreringe. Det bliver da den smukkeste og mest gennemførte brudekjole. Jeg kan utrolig godt lide at du vælger at gøre den så personlig - for det er lige dig. :)

  Og så et sent tillykke med det kommende bryllup.

  SvarSlet
 6. Tusind tak for jeres kommentarer!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Meget smukke, Anna, og hvor jeg dog elsker at følge din proces med så stort og betydningsfuldt et projekt! Er helt vildt spændt på at se resultatet, det skal nok blive godt :-)

  SvarSlet