søndag den 12. januar 2014

Karamelfarvede babybukser
Askil har fået nye bukser, som næsten allerede er for små til ham. Sådan går det, når man klipper stoffet, men ikke får syet stoffet sammen! I hvert fald når man syr i babystørrelser.

Mønsteret er mit eget - du kan finde det her - hvor jeg så har forlænget benene samt forstørret sidesømmen (nok kun en cm i hver side, da jeg har en ret slank dreng).

Bukserne er syet i en skøn karamelfarvet velour, som jeg fandt i Stof og Stils rodebunke. Det er noget kraftigere end normalt babyvelour. Jeg er vild med farven, og jeg synes buksernes farve harmonerer godt med den stribede ribkant og den hvide jersey på lommernes kant. 

Jeg beklager billedkvaliteten, men det er svært at fange Askil med kameraet lige for tiden. Han ruller og ruller og er lynende hurtig. Han er nu i stand til at mave sig i den rigtige kurs, hvorefter han ruller hen, hvor han vil. Jeg ved ikke, hvad der er med mine børn og det med at kravle, men det vil de åbenbart ikke. Lara numsede sig (og kravlede først efter hun kunne gå), og Askil ruller - det virker åbenbart fint.   _________________________I've made some new pants for Askil. They are almost too small for him, because I've cut the fabric for some time ago, but didn't find the time to sew the pants. 
Askil is growing very fast. He gets around by rolling - I don't think he's going to crawl soon. 


6 kommentarer:

 1. Vilka fina byxor!! Tur att han hinner använda dem ett tag i alla fall!

  SvarSlet
 2. Kjempesøte bukser! De er veldig fine i passformen, så jeg skal printe ut mønsteret og sy et par til min lille nevø som skal komme i mars. Jeg gleder meg allerede. Det var moro å se ditt PDF mønster. Noen har spurt meg om mønster på en tacolefsevarmer, og jeg tenkte jeg kunne lage det som en PDF fil. Har aldri gjort det før, men nå fikk jeg inspirasjon til det også!
  Mange 1000 takk!!! Jeg er så glad for bloggen din, og gleder meg over hvert eneste innlegg!

  Beste søndagshilsen fra Solveig

  SvarSlet
 3. Snygga byxor, med fina detaljer. Jag tänker att prova ditt mönster, men det får bli längre fram. Annars gör jag nog som du gjort klipper till dem och så dröjer det innan de blir klar.

  SvarSlet
 4. Fine bukser. Min datter rullede også - rul,rul,rul, hen til legetøjet, rul, rul, tilbage igen. Jeg var imponeret over hvor
  langt hun kunne komme og hvor hurtigt det gik :). Sådan gik der noget tid og hun begyndet at mave sig frem i stedet, kun med brug af armene. Tilsidst kom kravleriet. Det er forunderligt at følge med i hvordan de udvikler sig de små.

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle skønne bukser!

  SvarSlet
 6. Virkelig skønne bukser - og hvor ser han glad ud :-)

  SvarSlet