tirsdag den 3. december 2013

Så går jeg i gang!
For et par dage siden ankom dette vintage mønster, som jeg købt i USA (og det var desværre ikke et af de billige). Mønsteret er et Mc Call's (nummer 8835) og fra 50erne. Det var kraven, som jeg faldt for. Nu bliver kunsten så at få mønsteret til at passe mig (for som så mange andre vintage mønstre er dette lille i størrelsen). Men lykkes det, og bliver kraven lige så flot på mig som på modellen her, ja så kan det være, at det bliver mit brudekjole-mønster. 


_________________________


I have bought this vintage pattern (Mc Call's 8835) in USA, and it arrived some days ago. I really like the collar, and I think this might be my pattern for my wedding dress. But first I need to change the pattern size quite a lot. I hope I succeed. 


13 kommentarer:

 1. Det skal uden tvivl nok blive super godt Anna!

  SvarSlet
 2. Er sikker på det bliver endnu et mesterværk fra dig.

  SvarSlet
 3. Fantastisk. Engang skrev du til mig at du ikke ville have tålmodighed til at lege med kameraet som skrev noget om. Det her er da en tålmodighedsprøve af format, men helt sikkert også en fornøjelse samtidigt og det er jo lige det der gør forskellen. Jeg er sikker på at du får den smukkeste brudekjole nogensinde.

  SvarSlet
 4. Uhh, hvor spændende! Det er i hvert fald en utrolig smuk kjole

  SvarSlet
 5. Åååå.. så spennende! Det er alltid gøy å se hvordan resultatene av vintage mønstrer ender opp! Jeg skal følge spent med:)

  SvarSlet
 6. Det bliver da rigtig sjovt at komme i gang med. Jeg syede også selv min brudekjole forrige sommer efter et gammelt 50'er Vouge mønster købt hjem fra USA, det krævede også lidt tilpasning men resultatet blev så godt. Held og lykke til med projektet. Kh Maja

  SvarSlet
 7. uhh det glæder jeg mig til at følge. Super lækker kjolemodel!

  SvarSlet
 8. Ih, hvor vildt! Du er dælme sej!!! Hvor er det fedt at du deler med os alle, så vi får lov at følge dine kreationer :-)

  SvarSlet
 9. Hvor bliver det spændene. Jeg er sikker på at du nok skal få noget godt ud af det.
  Jeg håber at vi får lov til at følge lidt med i processen på bloggen.

  SvarSlet
 10. Kan næsten ikke vente med at se ;) det er sååå spændende.

  SvarSlet
 11. Hvor spændende - Jeg er sikker på at du nok skal få et blændende resultat id af det mønster

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare en smuk kjole... mit blik faldt også med det samme på den krave ;) Glæder mig til at følge processen og glæder mig utrolig meget til at se denne smukke kjole, som brudekjole :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 13. Iiih, hvor spændende! Så bliver det da ekstra godt at få fifs af Nanna til kurset i januar! :-)

  SvarSlet