mandag den 16. december 2013

Nederdel med fire oplægninger


For et par måneder siden syede jeg denne nederdel til Lara, men jeg har ikke fået vist den på bloggen før nu.
Det specielle ved nederdelen er, at kanten er lagt op fire gange. Det kræver en del ekstra stof, men giver en flot effekt, synes jeg.

Det var et forsøg, og jeg fik derfor ikke taget billeder til en diy. Men det gør jeg næste gang, for jeg skal uden tvivl sy flere af disse nederdele - og så skal jeg nok lægge fremgangsmåden frem på bloggen.


_________________________For a while ago I made this skirt for Lara. As you can see, the hem is quite different from the skirts I normally make. This was a try, but I think it went very well. I am definitely going to use this kind of hem again, and then I'll post a tutorial on how to do it. 3 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig allerede til DIY, for den er virkelig fin den nederdel!

  SvarSlet
 2. Hvor giver det en fin effekt. Jeg har netop kigget efter den slags oplægning på kjoler ved wheat, og tænkt det var en fin enkel effekt.

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin! Skønne billeder af Lara :)

  God dag!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet