mandag den 23. december 2013

JuletræetÅrets juletræ kom ind for et par dage siden, og det er nu pyntet med en blanding af nyt og antik glaspynt og egne papirskreationer. Topenglen har jeg selv lavet for nogle år siden. Jeg har en del forskellige topstjerner, topspir og topengle, som jeg skifter imellem. 

Englen var faktisk det allerførste, man startede med at sætte i toppen af træet. Senere kom stjernen, nissen, storken og topspiret til.  

Juleaften holdes herhjemme sammen med Jonas' familie - vi glæder os, og det er dejligt at kunne være hjemme. 

Rigtig glædelig jul til jer alle.


_________________________


Our Christmas tree this year. 
Merry Christmas to you.23 kommentarer:

 1. Sååå fiiint .....

  Glædelig jul til dig og din familie

  Ea

  SvarSlet
 2. nøøøøjjjj hvor er det smukt, og sikke billeder du har taget, hvor er de bare flotte..... wauw

  Rigtig glædelig jul til Jer alle

  SvarSlet
 3. Wau hvor er det fint jeres træ og al den unikke pynt. Håber I får en magisk jul - vi er også hjemme i år og det glæder jeg mig til :-)

  SvarSlet
 4. Nøøøøj det er bare SÅ smukt!

  SvarSlet
 5. Smukke billeder af jeres juletræ og en skøn stemning. Glædelig jul

  SvarSlet
 6. Så dejligt med alle de fine farver og forskellig pynt

  SvarSlet
 7. Selvom der lige nu er masser af indlæg med folks forskellige juletræer, så havde jeg ventet på dit, fordi jeg kunne huske, at du samler på gammelt julepynt, og jeg må sige, at dit træ til fulde lever op til mine forventninger om, hvor smukt det ville være ♥ Jeg elsker nemlig, når tingene har en historie, og synes samtidig at det er sjovt, at du fortæller noget om julepyntens historie.

  God jul til dig og dine kære - og 1000 tak for inspirationen i 2013; jeg glæder mig allerede til at læse med i 2014 :-)

  KH
  Laila

  SvarSlet
 8. Nej da! - samme toiletrulle med vat hænger på vores træ!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den "toiletrulle med vat" du omtaler, er meget mindre end en toiletrulle - og fra 30 erne eller 40 erne, så ret gammel:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Måske din er "den ægte vare" Anna og min i toiletrullestørrelse så er min bedstemors version af netop den..hmm...mon det skal ligne sådan en muffedisse????

   Slet
  3. Jeg tror de findes i rigtig mange varianter og størrelser:-) Og din bedstemors er bestemt lige så "ægte" som denne. Meget julepynt fra dengang er jo netop håndlavet. Og ja, det skal være en muffedisse.

   Kh
   Anna

   Slet
 9. Smukt træ - og pynt. Det der helt magisk ud. Rigtig glædelig jul, Anna ;o)

  SvarSlet
 10. Sikke et fint træ og så med en engel i toppen, det er ikke så tit man ser det mere :-)

  Glædelig jul!

  SvarSlet
 11. Nydelig pyntet tre. God jul fra meg i Norge, klem :)

  SvarSlet
 12. Ihh hvor er det et smukt træ for ikke at tale om pynten. Jeg elsker det! Rigtig glædelig jul til dig og dine Anna:-)

  SvarSlet
 13. Dit juletræ er lige min smag, Anna, men vi er jo også begge to helt forelskede i det gamle stads ;) Jeg savner helt min samling, som ligger hjemme i DK, når jeg ser dit træ. Men på overraskende kort tid er det alligevel lykkedes mig at samle en del gammelt til vores jul hernede - og det skal helt sikkert med hjem, når den tid kommer.

  Jeg er vild med det lidt uhyggelige ansigt med de fine øjne, din påfugl (som modsat min har malede pletter på halen) og din perlemølle. Så skønne sager!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mirjam

   Det uhyggelige ansigt er selveste Rødhætte:-) Men ja, hun er lidt creepy med de indsatte glasøjne.

   Kh
   Anna

   Slet
 14. Lekkert tre! Artig å lese om topppynten, aldri hørt om stork i toppen, sikkert fordi stork ikke er vanlig her i norge;) kjenner til det med julekort. Jeg endte opp med å lage ett håndskrevet brev og bilde kopierte det opp. Jobben ble overkommelig for meg og julebreva blesendt. fortsatt riktig god jul♥ Lene

  SvarSlet
 15. Simpelthen Danmarks.... nej, verdens smukkeste juletræ!! :)))

  SvarSlet
 16. Hvor er det dog et flot juletræ, lige før man kommer i julestemning her i Januar måned :-)

  SvarSlet