søndag den 8. december 2013

Julegaven til mig selv


Jeg har købt en julegave til mig selv, men jeg kunne ikke vente til juleaften med at pakke den op. Gaven består nemlig af de smukkeste øreringe og den smukkeste halskæde, som jeg længe har set. Og så kan jeg altså ikke vente ;-)

Perlerne til øreringene og halskæden er mælkehvide vintage glasperler lavet i 20ernes Tyskland. Perlerne er håndmalet med guld. Kæden og øreringene er ligeledes guld. Jeg er vild med, at kæden er så tynd og fin. På den måde bliver smykkerne meget feminine og samtidig helt enkle. 

Jeg fik kendskab til designeren Amanda og hendes smykker gennem Julia (Vintage Hausfrau), som flere gange har vist smykkerne frem på sin blog. Smykkerne, som Amanda sælger under navnet LilahV, er enkle og moderne, men har samtidig med et strejf af vintage over sig.

Smykkerne, som jeg har købt, skal bruges på min bryllupsdag. De kommer til at passe sammen med brudekjole og slør. Jeg glæder mig enormt meget til at vise det hele samlet - men inden da har jeg tænkt mig at bruge smykkerne, for de kan også fungere til hverdagsbrug. 

Du kan besøge Amandas Etsyshop lige her. Lige for tiden giver hun 15% rabat, hvis du bruger koden VINTAGEGLASS15 (ved køb over 100 dollars). 
Jeg ved ikke, om du kan nå at få smykker hjem til jul (du kan skrive til hende og spørge), men så måske til nytårsfesten?


_________________________________These earrings and necklace arrived for some days ago. It's a christmas gift for myself, but I couldn't wait to open it ;-)  I think the necklace and the earrings are absolutely gorgeous . The jewelry is for my wedding day, but I'll use it before that. The glass beads are vintage and from Germany. They are milk white and hand painted with gold.

I have bought them in Amandas Etsyshop LilahV. You can visit it right here. Right now she offers a 15% discount for purchase over 100 dollars, if you use the code VINTAGEGLASS15.11 kommentarer:

 1. Jeg er vild med hendes smykker. Men ikke så vild med de danske regler om told og gebyrer når man køber fra USA... det bliver da en del man skal lægge oveni prisen ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, hvis den bliver taget i tolden. Nogle gange er man heldig og den går igennem uden.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Hvor er de smukke. Tillykke med din tidlige julegave.

  SvarSlet
 3. De er virkelig smukke Anna! Perfekte som bryllupssmykker også. Jeg synes desværre også, at de er lige dyre nok til min pengepung (især med risiko for told) så hos mig forbliver de foreløbig et ønske.... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er mange penge, og det er heller ikke hver dag, at jeg bruger penge på sådant noget. Jeg har få smykker og ikke af den type, som hopper med på modeluner. Så en gang imellem må der godt bruges lidt ekstra penge på det. De smykker, jeg har, betyder meget for mig - og jeg håber, at de engang kan gå i arv.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. "Julegaven til mig selv"er sådan et dejligt påfund - jeg bruger den også indimellem :-) Det er nogle virkelig smukke smykker og jeg er vist lige faldet pladask for en af halskæderne på Etsy...... suk... :-D
  Tillykke med dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, når nu manden ikke er på dupperne, så må man jo selv ;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 5. uh hvor er det nogle smukke smykker....så hvis jeg ikke vidste hvad jeg ønskede mig, så ved jeg det nu :-)
  Forresten mht. min brudekjole, så kan du se den, for jeg opdagede, at jeg lavede et indlæg om den sidste år:
  http://retro-couture.blogspot.dk/2012/12/bryllupsdag.html
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for link - hvor er det bare en fin kjole! (OG brud;;-)) Nu giver det mening, det med landkortet.

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Hvor er det nogle smukke smykker.

  SvarSlet