fredag den 20. december 2013

JulebogenJeg har fået tilsendt et eksemplar af Julebogen, som er skrevet af Sabine Lemire. Hun har skrevet flere gode bøger om kreativitet for både børn og voksne. Julebogen er hendes nyeste.

Som den julefanatiker jeg er, elsker jeg bøger om jul. Jeg har efterhånden en stor samling, og jeg bruger dem til at finde inspiration i - til pynt, til mad og til konfekt. Men jeg bruger dem også til bare at kigge i. Jeg holder af de smukke billeder, og  det er svært at undgå at komme i julestemning, når jeg ser dem.

Julebogen er en rigtig fin bog med dejlige billeder og gode, børnevenlige ideer til pynt, julelege, mad, konfekt, indpakning og meget mere. Det smarte er, at den er inddelt i alderstrin - så det er nemt at finde ideer, som egner sig til den alder, ens børn er i. Og så er der også pynt for voksne.

Nedenstående billeder er eksempler på nogle af de ting, du kan finde i bogen.
Du kan læse mere om Sabines bøger her (og her finder du hendes blog, som bestemt er værd at følge).
Bogen kan du købe lige her.


_________________________Julebogen is a wonderful book about Christmas - written by Sabine Lemire. You can find recipes and tutorials on Christmas ornaments, Christmas food etc. Sabine Lemire has written more books - you can see all of them here

5 kommentarer:

 1. Så fin bok - en slik kunne jeg hatt. Likte godt det lille papptreet med julekuler. Jeg tror jeg vil prøve meg på å lage et slikt i morgen. Fin weekend til deg, juleklem fra meg :)

  SvarSlet
 2. Wow lækker bog!!!! Tak fordi du gjorde mig opmærksom på den!!!

  SvarSlet
 3. Den bog ser jo underskøn ud.......Men det gør pigebarnet, som sidder med bogen på første billede godt nok også.... :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig lækre billeder fra bogen. Den må jeg ønske mig

  SvarSlet
 5. Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul, glæder mig til at følge mere med i det nye år
  :-)
  De bedste julehilsner fra Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet