fredag den 20. december 2013

Årets julekort
Dette skulle have været årets julekort. Men grundet syge børn (først Askil, så Lara), lidt for mange aftaler og praktiske (jule)gøremål, så har jeg altså kun fået lavet dette ene. Og nu er det vist ved at være for sent. Så julekortene 2013 må (også i år) blive ved tanken!

Da Lara var et år, lavede vi dette pop-up kort. Meningen var, at vi ville lave et nyt hvert år. Men ambitionerne var som sædvanligt lidt for høje, og de seneste år har jeg slet ikke fået sendt julekort - heller ikke  de færdigkøbte. Det er egentlig synd, at denne tradition for manges vedkommende er forsvundet. For det er skønt at modtage julekort!Tanken med det personlige julekort med billede af os alle er ellers fin, synes jeg. Det er sjovt at tage billederne til julekortet, og jeg holder meget af at udtænke kortets udtryk, tegne skabeloner samt klippe figurerne ud. Men overskuddet og tiden skal også være der.
Så nu bliver det kun til dette ene kort, som dateres julen 2013 på bagsiden, og som kan indgå i vores julepyntssamling. Resten af udklippene laves til til-og-fra-kort (hvis jeg altså når det - jeg har lavet et enkelt med en elefant), og så prøver vi igen næste år (og ambitionerne er - som sædvanligt - at gå i gang allerede i november!)


_________________________I had big plans about our christmas card this year, but I only found time to make one. The idea is however good, I think, but it takes quite some time to take the pictures and cut out all the pieces. 
For some years ago (when Lara was one year old), we made this pop-up card. I dream about making a new one every year, but I haven't had the time yet. Next year I'll make the christmas cards in November - let's see if I succeed then!


8 kommentarer:

 1. Super skøn ide ellers. Men vi kender vist alle det med tiden.

  SvarSlet
 2. Det er da det skønneste julekort jeg har set. En glædelig jul til dig og din familie.

  SvarSlet
 3. Hvor er det sjovt lavet - rigtig fint.
  Hilsen Heidi
  og rigtig god jul til dig og din familie

  SvarSlet
 4. FANTASTISK Ide.

  Jeg kender godt det med at ambitionerne altid er større end det der realt kan nås. Alt det du når står altid for mig som ufatteligt, især med to små børn i favnen.

  Jeg vil ønske dig og alle dine rigtigt dejlig jul. I morgen er det vintersolhverv og derfor holder jeg stort set computerfri (har dog indpakningsideer til Badut (som er klar) helt frem til jul).

  SvarSlet
 5. Fedt fedt julekort - og ide... - Og selvom det kun blev til et enkelt, så er det jo en fantastisk ting, I har fået lavet til et kærligt minde, om den, eller endnu en, jul hvor tiden endnu en gang ikke stod mål med alle planerne. Elefanten er altså også skøn skøn.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine.
  Kh,. Kristina

  SvarSlet
 6. Helt fantastiske kort! Husker også tydeligt pop-up-kortet du lavede.

  Jeg kunne bestemt godt tænke mig at lade mig inspirere af dne fine idéer - men ja, man skal nok være ude i rigtigt god tid, for at få gjort det ;)

  Glædelig jul!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Er vild med ideen! Men kender alt til de store ambitioner som desværre bliver ved det.

  SvarSlet
 8. Deter nogle rigtig fine kort du har lavet. Jeg har også indset at julekort er for ambitiøst et projekt, men går med en plan om at lave nytårshilsner i stedet :-) Jeg er vildt inspireret af dine kort!

  SvarSlet