søndag den 1. december 2013

Afslutningen på sy til din baby - og en baby med hentehår

Så nåede november sin afslutning - og dermed også projekt "sy til din baby". Jeg nåede omtrent halvdelen af det, jeg havde håbet på - men jeg vidste godt, at det nok ville blive sådan. Askil sover ikke meget i løbet af dagen, og han er en aktiv dreng, som skal stimuleres meget. 

Derfor når jeg for tiden kun at sy omkring 10% af de ideer, som popper op i mit hoved. Jeg er næsten det sted, hvor jeg er okay med det - nej, hvis jeg skal være helt ærlig, så arbejder jeg på at blive det! :-) Og samtidig acceptere (og være glad for), at den kreative kraft i mig er så stor, at der skal være tid til det også.

Jeg har stadig en række "sy til din baby" indlæg, som kun mangler at blive færdigredigeret, før de kan udgives. De kommer i løbet af december. Og samtidig fortsætter jeg selvfølgelig med at sy til min baby.

Jeg er overvældet over det antal bloggere, som har deltaget. Det er fedt, at I hoppede med på ideen og støttede op om det. Det er lige netop det, Blogland kan byde på - et fællesskab, hvor vi kan inspirere hinanden. Jeg har fortsøgt at komme rundt til mange af jer, og listen benytter jeg stadig. En del blogs har jeg til gode at besøge. Jeg ville ligeledes have skrevet et indlæg med billeder af jeres fine kreationer, men det blev det ikke til. Igen var tiden for knap. Men tusind tak fordi I bakkede op om at gøre det synligt i Blogland, at vi kommunikerer og inspirerer hinanden! (Og UNDSKYLD til alle jer, som ikke er interesseret i syning af babytøj og babytilbehør - håber I har båret over med os!)

I dag er vi stadig trætte, og hverken adventskrans eller kalenderlys er kommet på plads. Ej heller Laras pakkekalender - tsk tsk. (Det har hun nu taget meget pænt. Jeg tror, at hun er så mættet af indtryk og gaver, at det ikke er det, hun efterspørger lige nu). 

Min lille tidsrøver er nu næsten 8 måneder. Billederne ovenover er et par dage gamle. Og selvom han ikke sover meget, vil jeg ikke klage. Han er en lattermild og nem dreng, som er dejlig at være sammen med. Hans hår vokser helt vildt, og jeg har allerede klippet 4 cm af både sider og nakke. Nu har han så en hanekam tilbage, som, når håret er lidt fedtet, ligner hentehår og giver associationer til en vis diktator i 40'ernes Tyskland. Skal jeg klippe eller lade det være - hvad synes I?_________________________November is now ended and therefore also "baby month". I am really surprised by how many who participated - thank you very much. I didn't find the time to sew all my projects - Askil doesn't sleep much during the day. But I will of course continue sewing baby clothes and baby accessories in the next months.
Askil is now almost 8 months old, and he's a really cheerful boy. His hair grows and grows, and I've already cut his hair once. Now his hair looks like a certain dictator from Germany - and I can't decide whether I should cut the hair once more. What do you think?

  

14 kommentarer:

 1. Selv tak Anna, fordi du fik idéen og tak for alt det du giver os i blogland.
  Hvad angår din lækkermås så synes jeg klart at du skal lade håret blive - associationer eller ej.
  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Skøn dreng du her der :-)
  Ang hår - klip lidt af det.... det vokser jo ud igen :-)

  SvarSlet
 3. Kære Anna
  Det var fantastisk at få lov at være med og følge dine og alle de andres sjove, skønne og helt igennem fantastiske ideer og kreationer.
  Han er skøn ham den lille og jeg er kun lidt misundelig over den prangende hårvækst han kan præsterer… Min dreng er lige 6 måneder ældre og der er ikke meget at klippe af endnu :-) Det ser jo ikke ud til at generer ham, så hvis du synes det skal blive… ja så skal det jo det.
  KH Gitte

  SvarSlet
 4. Tak for en masse inspiration (også) her i november.
  Ang håret, jeg ville lade det blive på. Har selv en dreng med rigtig meget hår og syntes det er SÅ skønt :-)

  SvarSlet
 5. Hej Anna. Jeg vil også gerne takke dig for det fine initiativ. Da jeg læste om "sy til din baby" havde jeg ikke nogen blog selv, men havde overvejet længe at starte en op. "Sy til din baby" var det der sku' til. Så tak fordi du fik mig igang med at blogge og tak til alle jer der har deltaget og været med til at inspirere mig helt vildt meget med alle jeres super FLOTTE ting :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 6. Jeg nåede, som du også siger, kun halvdelen (eller mindre) end hvad jeg havde håbet på at få lavet. Men det var sjovt at være med, og også at følge med hos de andre :o)
  Med hensyn til din skønne drengs hår, ville jeg helt klart lade det være..... jeg elsker langhåret drenge, synes simpelthen at det giver så skønt et personligt udtryk..... og så har jeg selv et barnebarn, dreng 5 år, med det skønneste lange hår :o)

  SvarSlet
 7. ØJ hvor er han da bare kær.

  SvarSlet
 8. JA, det der med at have en baby på 8 måneder, der er opmærksomhedskrævende kan jeg kun skrive under på! Så jeg har heller ikke nået alt det jeg gerne ville i denne "sy til din baby" måned... Men, som du også skriver, så er det jo ikke slut med at sy til sin baby, bare fordi bloglegen er slut. Så mon ikke vi skal nå, at få kreeret lidt mere af det vi gerne vil, inden de små helt holder op med at være babyer!?

  Og hvor ser din lille Askil sød ud - også med hentehår ;-)

  SvarSlet
 9. Kære Anna,

  TAK for al den inspiration du deler her i Blogland :-)))) Jeg kender kun alt for godt det der med at have hovedet fuld af idéer, som der bare ikke er tid til at realisere.... Min egen dejlige guldklump (der netop i dag er 14 måneder) har ej heller sovet meget i løbet af dagen - det gjorde han dog hurtigt om natten fra ca. 5 mdr. og DET har jeg været glad for! Der er jo heller ingen der siger, at babyer SKAL sove en masse timer om dagen - altså ikke hvis de sover godt om natten! ;-)

  Lad den skønne knægt beholde sine fine lokker - han er bare dejlig! Tak igen for en forrygende spændende måned her i Blogland. Det var lige det springbræt, jeg havde brug for, for at få skudt gang i min blog igen!

  KH L

  SvarSlet
 10. Ai, hvor er han altså bare sød, Anna.... Også med hentehår - jeg ville lade det være :)
  Og se nu der... nu gik november og jeg nåede ikke ET eneste lille bitte "sy til din baby" indlæg, selvom jeg havde så mange planer... Sådan er det bare, når det er andre end en selv, der bestemmer tempoet... Åbenbart...
  Jeg har heldigvis "haft tid" til at kigge med rundt omkring - det har været så inspirerende!
  Rigtig glædelig december til jer!

  KH. Betine

  SvarSlet
 11. Hej - jeg har ikke været med på "vognen", men det har været så inspirerende at følge sy-temaet hos mange af jer. Rigtig godt initiativ. Lad din skønne dreng have sit fine hår - men klip det inden folk begynder at kommentere: sikken dejlig pige du har der. Så må du have gang i saksen. Den ene af mine drenge havde mange krøller, så vi kender den kommentar alt for godt :-)
  - og sikken flot pakkekalender til din flotte og fotogene pige. Tak for skønne DIY'er - og ha' en dejlig og afslappet december måned.

  SvarSlet
 12. Jeg siger også tusind tak for et super initiativ :-)
  Jeg har været meget inspireret af dine fine ting og har flere af dine DIY'er der skal afprøves.
  Jeg synes også du skal lade håret være. Ihvertfald så længe det ikke generer Askil :-)

  SvarSlet
 13. Hej Anna. Jeg synes det har været dejligt med Sy til din baby og jaaa... jeg nåede heller ikke alt det jeg gerne ville, så jeg fortsætter også ind i december ligesom mange andre ;-) Der har været masser af inspiration og nye blogs at nyde :-)
  Tusind tak for initiativet Anna :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet