søndag den 3. november 2013

Sparkedragt med fiskende bjørne

Endnu en sparkedragt i det skønne mønster fra Ottobre 4/2013, som jeg også har vist her og her

Sparkedragten er syet i et sødt jerseytryk, som hedder Bears love fish, designet af Bora. Jeg har købt det for længe siden på Etsy.com, men kan ikke finde det mere. Kender du et sted, hvor man kan købe stoffet, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet. Jeg har endnu ikke prøvet at vaske stoffet, så jeg kender ikke kvaliteten (nogle gange kan man blive frygtelig skuffet over jerseytrykkets kvalitet). Men motivet - og farverne - er virkelig fint, synes jeg. 

Sparkedragten er i en str. 74 og passer Askil nu:


Sparkedragten er helforet med mørkebrunt jersey, og det er perfekt til efterårs- og vinterbrug. Inden længe kommer der en vejledning til, hvordan du syr sparkedragten på denne måde. 


_________________________


A new romper suit for Askil. The fabric is called Bears love fish and I've bought it at easy.com for some years ago. I can't find it anymore, so if you know where I can buy more of it, please leave a comment. The pattern is from Ottobre Design 4/2013. I will soon post a tutorial on this romper suit.  


26 kommentarer:

 1. Nej, sikke dog et skønt stof... Jeg er spændt på hvad vaskedommen bliver ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vender tilbage, hvis den er negativ:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. wauw hvor er den skøn - sikke et fantastisk stof. virkelig ærgerligt du ikke kan finde det mere

  SvarSlet
 3. Endnu engang har du lavet et vidunder. Hvor er den bare fin. Glæder mig til vejledningen. Jeg har netop i mit indlæg i dag skrevet om kvaliteten af jersey, for der er godt nok stor forskel på den.
  Kh Maria

  SvarSlet
 4. Hvor er den lækker og skønt print på stoffet. Jeg er dog mere vild med fotomodellen inden dragten, han er lækker!

  SvarSlet
 5. Ej det er skønt det stof. Holder kam knapperne igennem de to lag jersey (og de endnu flere lag i den anden du viste)?
  KH GItte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nope - de røg alle af, da jeg forsøgte at åbne dem i går. Så jeg må i gang med at lave knaphuller og sy rigtige knapper i. Tror heller ikke, at prym trykknapper kan klare det.

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Rigtig fin dragt. Man kan vist få stoffet her http://www.spoonflower.com/fabric/607529

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for link. Jeg så det også hos Spoonflower, men det tryk, de leverer, er ikke særlig holdbart - og meterprisen er ret høj.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Ok det var jeg ikke klar over :)

   Slet
 7. Dejlig dragt og stoffets farver kan jeg rigtig godt lide. Og drengen ser virkelig dejlig ud ;-)

  SvarSlet
 8. Dragten er simpelthen så sød! Meget interesseret i DIY omkring hvordan du gør kanterne ved hals og arme så pæne! Synes altid det er det der driller når jeg syr i strækstoffer;-) (har kun overlocker og symaskine, så håber det rækker:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du behøver kun en almindelig symaskine for at lave det på denne måde:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Ditto her! Den er SÅ fin! Jeg glæder mig også til din gør-det-selv-instrukser :-) Jeg har ingen overlocker - kun en go' gammeldaws symaskine, så jeg syr helst i interlock, men det er godt nok svært at finde efterhånden....

   Slet
 9. Den er virkelig virkelig fin! Måske man skulle begive sig ud i sådan en.

  SvarSlet
 10. Hvor er den bare så fin :-)
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 11. De er SÅ fine! - og ligeså er Askild!
  Jeg glæder mig til vejledningen! - for Conrad mangler flere smækbukser!

  Camilla

  SvarSlet
 12. so cute!! I can't wait to see the next project.

  SvarSlet
 13. Super fin dragt! Og hvor er det stof fint! Jeg glæder min til din DIY kommer...! :-)

  SvarSlet
 14. Veldig flott - stoffet er supersøtt :)

  SvarSlet
 15. Tusind tak for jeres søde kommentarer:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 16. Ej, hvor sjovt - det tryk har jeg haft i fast stof. Var/er også helt vild med det, men bukserne der fik stoffet som lommer er desværre allerede røget ud :o(

  http://mum22boys.blogspot.dk/2012/01/nye-bukser-til-jacob-igen-igen-igen.html

  SvarSlet