mandag den 25. november 2013

Pusletaske - til salgSå er jeg kommet tilbage i "sy til din baby sporet" :-)
Pusletasken her blev færdig i dag. Den er syet efter min pusletaske-diy, som du finder lige her.

Tasken er syet af tekstildug med fine blå retro-æbler (fundet i Stof 2000). Tekstildugen er mere smidig end voksdug og krøller ikke så let. Samtidig er den smuds- og vandafvisende og derfor velegnet både som yderstof og som liggeunderlag for baby. Kanterne er orange fløjl.

Slår man tasken ud, fungerer den som pusleunderlag (der er pladevat imellem lagene). I siderne er der lommer (ligeledes i orange fløjl), så man kan have bleer, vådservietter og skiftetøj til baby. 

Hankene og lukningen er i kalveskind (hankene i kraftigere kvalitet og i krokodillepræget skind). Tasken lukkes med et guldspænde. 

Tasken er vældig praktisk, hvis man ofte er på færden med baby. Det er jeg ikke. Faktisk er vi hjemme langt de fleste dage. Så derfor er den til salg. Den koster 650 kr plus porto. Skriv en mail til mig (akjoensson@hotmail.com), hvis du er interesseret.


_________________________I've finished this nursery bag today. If you want to sew one yourself, you can find my tutorial right here9 kommentarer:

 1. Hold op hvor er den lækker Anna!

  SvarSlet
 2. Den var virkelig flott! Du har lagt ned en god del arbeid i den, det kan man godt se :)

  SvarSlet
 3. uha hvor er den lækker!! Virkelig flot lavet!

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin Anna. Jeg lavede også en til Victor da han blev født efter din meget fine diy på netop denne pusletaske. Så endnu engang tak for diy´en. Kh Maria

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin :)
  Jeg har opdaget at jeg faktisk kender din mand :) Kan det ikke passe han er fra Sønderjylland? Hvis jeg har set rigtigt på billederne af ham, så har han gået på gymnasie med min kæreste Thomas, samme årgang evt også klasse?!, og samme gymnasie som mig også :) Vi mødte ham faktisk på Randers sygehus for ikke så længe siden :)
  Nå, men ville bare lige fortælle det, verden er bare mega lille nogen gange, og det var hekt tilfældigt jeg lige sys jeg ku kende hans ansigt :)
  Måtte jo så lige se billederne af jeres hus, og det er da bare det mest fantastiske og idylliske hus i har fået... ser virkelig skønt ud :)
  Du må hilse ham mange gange :)
  Kh. Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan

   Jeg har nu hilst Jonas, som godt ved, hvem du er :-) Ja, verden er lille. Vi oplevede det også her i tirsdags, hvor vi besøgte Laras legekammerats forældre. Det viste sig, at faren til Laras legekammerat arbejder sammen med Jonas' barndomskammerat. Så ja, verden er lille:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Hvor er den fin! Virkelig lækre detaljer :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres søde kommentarer! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet