tirsdag den 12. november 2013

Materialer til syning af baby-accessoriesI dag kom postbudet med en skøn pakke til mig, der indholdt en bunke materialer, som skal bruges til baby-accessories. For nyligt faldt jeg nemlig over webshoppen Egne Design, som sælger materialer til dette formål. 

Her er træperler i alverdens farver og figurer (malet med giftfri maling, hvilket jo er meget smart, når det er til en baby), spilledåser (hvis du vil sy din egen spilledåse), giftfrit knitrecellofan (som bruges til at sy ind i legetøjet, så det knitrer, når babyen krammer det), rasledåser og pibeindsatser (til samme formål som knitrecellofanen) og mange mange andre materialer. 


Jeg har mange planer med mine nye materialer:
Seleclips'ene skal bruges til suttesnore og til selebukser. 
Jeg skal have syet en spilledåse til Askil (den er jeg allerede i gang med).
Jeg vil sy babylegetøj med knitre-, pibe- og raslelyd.
Og træperlerne skal bruges til barnevognsophæng. (Hvis jeg skal være helt ærlig, så røg de med i kurven, fordi jeg ikke kunne lade være - synes bare, de er fine. Især frøen og bjørnen!)

Nu må vi se, hvor langt jer kommer her i november. I dag har jeg haft en klistre-baby (det er som at have en lille abe - han klamrer sig fast), og sådanne dage skal der jo også være plads til. Men pyha, det kan godt være lidt hårdt, især for ryggen ;-)

Nu er linket givet videre - til alle jer, som syr til baby!


_________________________I have found a new web shop, which sells materials you can use if you make your own baby accessories. You can find it here17 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig pakke - glæder mig til at se hvad du får ud af det :-)

  SvarSlet
 2. Ih ja, "Egne design" smutter jeg også ofte ind forbi. Maaaange gode (uundværlige) sager;)

  SvarSlet
 3. Sikke et skønt tip - jeg går med tanker om at lave et aktivitetstæppe, men som nybegynder kan det være rigtig svært at finde ud af hvor man netop finder ting som disse, som er giftfri! Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad der kommer ud af alle de fine ting :)

  Og så lige... jeg ville vildt gerne sy efter dit mønster til babybukserne, men jeg kan ikke få det printet ud. Jeg har prøvet på to forskellige computere, men det er ikke lykkedes mig endnu. Har du hørt om problemer med at printe før, eller er det bare mig der er uheldig?

  Mvh. Anja N

  www.byspangen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke hørt om andre, der skulle have haft problemer med at printe mønsteret. Men send mig lige en mail - så kan jeg sende den til dig som pdf-fil.

   mange hilsner
   Anna

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 4. Sikke fine ting, glæder mig til at se hvad du for ud af det :-)
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 5. Ej hvor spændende. Er cellofanen tykkere end alm. cellofan eller? Jeg må et smut forbi.
  Glæder mig til at se hvad du får lavet :)

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine ting. Det bliver spændende at se de kreationer der kommer ud af det! :-) Og mange tak for tippet! Det skal jeg helt sikkert have tjekket ud. :-)

  SvarSlet
 7. Nøøøj, nogle skønne ting! Glæder mig til at se, hvad det munder ud i, når du har haft gang i symaskinen :-) TAK for linket - ville ønske, at jeg havde kendt til denne biks, da Bettefisen var lidt yngre, så jeg også kunne have lavet spændende "knitre"-legetøj etc. Måske hvis vi får en nummer to engang ;-)

  Lækre perler!! Tror jeg er nødt til at svinge forbi og købe lidt "guf".... KH L

  SvarSlet
 8. Skønne ting du har købt! Jeg handlede også hos Egne Design i sommer, de har et skønt udvalg!

  SvarSlet
 9. Jeg fik siden anbefalet for nogle måneder siden og synes den er virkelig god - fine priser, hurtig levering og rigtig god kvalitet vare.

  SvarSlet
 10. Det er en fantastisk shop:-) Knitrecellofanen er overraskende nem at arbejde med! Glæder mig til at se hvad du får kreeret...

  SvarSlet
 11. Er altså også helt pjattet med den hjemmeside, har selv lavet suttesnore med materialer derfra. Tænker jeg skal have bestilt lidt sager inden jeg giver mig i gang med den sutte/nusseklud jeg har planer om Klara skal have ;-) Glæder mig rigtig meget til at se resultatet af dine indkøb, du laver altid så meget fint ;-)

  SvarSlet
 12. Hovsa, nu fik jeg også lige shoppet lidt derinde. Nogle gange er det ikke gratis at læse blogindlæg ;)

  SvarSlet
 13. Kære Anna
  Faldt lige over dette indlæg fra dig. Liiiige hvad jeg søgte denne stund i ferietid, hvor Magnus sover og jeg kigger babyudstyr.
  Kh Jonna

  SvarSlet