søndag den 10. november 2013

Laras værelse - og retrotapet til salgDa vi købte vores hus for lidt over et år siden, var der ingen børneværelser på første sal. I stedet var der en stor stue og et soveværelse. I januar gik Jonas i gang med at bygge stuen om til to værelser, og lige inden Askil kom til verden, blev Laras værelse så færdigt, at hun kunne flytte ind i det. Gulvet var blevet malet lyserødt, og fint retrotapet var blevet sat op. Men så stod tingene også stille, for derefter gik det hele op i baby.  

I sidste weekend var der tid til at komme lidt videre med værelset. En hvid reol er blevet indkøbt til legetøj, og der er hængt sætterkasse og billede op på tapetvæggen. I hjørnet har vi sat en hattehylde op, som Laras klæd-ud-tøj kan hænge på. Hattehylden er fra Ikea (vi har spraymalet den gul). I loftet har vi hængt et par silkepapirs pompom'er op. Dem har vi selv lavet (der er gode vejledninger til sådanne på youtube). De små gule papirskugler er ligeledes fra Ikea. 

Værelset er blevet mere legevenligt, og Lara kan nu lettere overskue sit legetøj. Vi mangler dog stadig en del detaljer. Kommoden skal males, og i hjørnet skal der laves en lille hule. Der mangler også lister og den slags. Men Lara er rigtig glad for forandringerne, og hun bruger værelset mere end før.

Jeg har halvanden rulle i overskud af retrotapetet, som jeg gerne vil sælge. Skriv en mail til mig på akjoensson@hotmail.com, hvis du er interesseret.


_________________________


Pictures from Lara's room. It's almost finished now.


21 kommentarer:

 1. Sejt at I havde modet til lyserød gulv. Virkelig flot,

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et flot pigeværelse hun har. Super flot!

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot! Rigtig god idé med hattehylde til klæde ud tøjet, den tror jeg lige jeg låner til vi skal lave Karlas værelse... :)

  SvarSlet
 4. Hvor har hun bare fået det fint!

  SvarSlet
 5. Jeg er SÅ vild med det værelse!!! Farverne er helt fantastiske - og så er jeg helt vild med udklædningshjørnet. Thore og Asta er også vilde med udklædning og en dag skal de helt sikkert også have bøjlestang til kostumerne. Indtil videre bor det i en kurv.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud :)
  kh Alice - strikketbamse.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Virkelig fint og tøset, det er da et sted hvor pige drømmene/legene kan komme ud:0)
  God dag til dig.
  VH Louise

  SvarSlet
 8. Åååh, det er simpelthen så absolut bedårende, flot, farverigt og meget gennemført rent stilmæssigt - og så siger du, at I ikke engang er færdige med projektet endnu! ;-) Det er virkeligt flot - meget inspirerende. Heldig tøs! ;-) KH L

  SvarSlet
 9. Sikke et skønt, kreativt og varmt eventyrværelse! Hvor er det flot! :-)

  SvarSlet
 10. For flott rom! Heldige Lara :)

  SvarSlet
 11. Jeg er så forelsket i det værelse! Den hattehylde-ide er virkelig god. Har allerede set efter den på IKEAs hjemmeside, men kan : ( ikke finde den. Kan du mon huske hvad den hedder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den hedder Tjusig hattehylde og koster 199 kr:-)

   Kh

   Slet
 12. Årh det er da en drøm af et pigeværelse. Sikke skønt:-)

  SvarSlet
 13. Tak for jeres søde kommentarer!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 14. Sikke en drøm af et pigeværelse - de lyserøde gulv, er simpelthen SÅ fint

  SvarSlet
 15. Det er det fineste eventyr værelse!
  Fantastisk!

  Camilla

  SvarSlet
 16. Hej Anna,
  Det er så fint, værelset!

  Er tapetet solgt?
  Jeg har sendt dig en mail, men har ikke fået svar :-).
  Kh Maj

  SvarSlet
 17. For eit fantastisk herleg retroprinsesserom! :) Og den hattehylleideen var heilt genial. Den må eg berre få lov til å kopiere :) Er det nokon spesiell type spray du har brukt til å spraymale den? Eg har fleire møblar eg har lyst å gjere det same med :) Sit malinga godt også på rillene som kleshengarane heng på?
  Ha ein fin dag, og Lara må berre nyte det fine rommet sitt :)
  Klem, Kristin

  SvarSlet
 18. Hej
  Fantastisk værelse.
  Hvilken type maling, har I malet hattehylden med?
  Mvh. Tabita

  SvarSlet
 19. Sikke et dejlige, smukt og personligt værelse!

  SvarSlet