tirsdag den 19. november 2013

LaRaLiL lomme mønstre
Gennem årene har jeg tegnet en del lommemønstre, som jeg bruger til mine børnetøjskreationer. Det er først og fremmest til kjoler, nederdele og bukser. Nu kommer de på bloggen, så du også kan få glæde af dem. 

Lommerne kan du finde som pdf-fil lige her. Dokumentet indeholder mine 8 mest brugte lommer. 

Jeg klipper oftest lommerne i to lag. Lommer i strækstof får oftest ribkant som afslutning, mens lommer i fast stof får pipingbånd eller skråbånd. Lommerne kan også sys ret mod ret og vendes (du skal ikke sy foroven og forneden). 

Når jeg finder tid til det, vil jeg lave et indlæg om syning af lommer, hvor jeg viser de forskellige metoder. Ønsker du inspiration til lommer, så kan du se mine kreationer med lommer her


_________________________During the years I have made quite a lot pockets. Now you can have joy of them - you can find my pocket patterns as pdf-file right here. Do you want pocket inspiration, please click here.6 kommentarer:

 1. Tak Anna. Jeg tror da lige at jeg vil klippe et par lommer til de bukser jeg netop har klippet op til mindste manden.
  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Tusind tak fordi du endnu engang deler :-) jeg vil lade mig inspirere til næste gang jeg skal sy bukser

  SvarSlet
 3. Tusen takk, dette var inspirerende! Jeg ble litt usikker på hvordan du bruker den U-formede lommen, har lett og lett/søgt her på bloggen uten å finne den. Eller er det kanskje en lomme som skal brettes dobbelt om midten?

  Mvh Anne Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Den lomme har jeg vist ikke vist på bloggen. Men den går fra forbuks om på bagbuks. Dvs. midten af den er i sidesømmen. Det er derfor pænest, hvis du klipper forbuksen og bagbuksen ud i det - dvs. lægger de to mønsterdele sammen, inden du klipper (så du ikke får en sidesøm).

   Kh
   Anna

   Slet
 4. TAK TAK TAK, søde Anna - du har virkelig inspireret mig de seneste år her på Bloggen, og jeg er dig meget taknemmelig for din villighed til at dele både gør-det-selv opskrifter og mønstre :-))) KH L

  SvarSlet