onsdag den 13. november 2013

Kat over bordAskil og jeg opholder os mest i mit syrum i løbet af dagen, og her søger kattene også hen. For at undgå, at de lægger sig på legetæppet eller i det hele taget er i vejen, har jeg købt en kurv til dem. Og den vil de rigtig gerne være i. Der er dog ikke plads til dem begge to (kun hvis de ligger oven på hinanden), og derfor ser det ofte sådan ud - en af dem ligger ud over kanten. Her er det Phillip. Og ja, den sover. Fantastisk at det kan lade sig gøre!


_________________________


Our two cats have got a new place to sleep during the day, but there isn't room for both. It doesn't matter at all. The cat Phillip just sleeps with his head and his paws outside. It's amazing that he's able to sleep in this way!10 kommentarer:

 1. Ja, man kan godt blive helt imponeret over kattes mærkelige sovestillinger - og dem er der også en del af herhjemme med vores fire Maine Coon katte :-D

  KH
  Laila

  SvarSlet
 2. Hahaha hvor herligt - vores Wilmapels sover også på de særeste måder til tider, men er nu ved at tro at den der overgår hende : ) : ) : )

  SvarSlet
 3. Ingen er så gode til å slappe av som katter. Der har vi mye å lære. Koselig bilde. Jeg har prøvd med kurv til mine 2 katter også, men de legger seg alle andre steder. D

  SvarSlet
 4. Jeg har en hund der sover på nøjagtig samme måde i sin kurv....også med snuden direkte i gulvet :o))

  Ea

  SvarSlet
 5. Haha... hvor kært :D

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud :)

  Vi drømmer også lidt om at få katte engang når vi er hjemme. De er bare de hyggeligste dyr og kræver samtidig ikke al ens opmærksomhed.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Min hund gør det samme. Vælter ud over kanten både når hun ligger på maven og på ryggen. Det ser spøjst ud men jeg er helt sikker på, at hun slapper 100% af :-)

  SvarSlet
 8. Nydelige katter. :)
  Jeg har brukt noen av dine bilder i dag i ett innelegg om strykestoffene du selger.
  Håper det er i orden.
  Ellen :)

  SvarSlet