torsdag den 21. november 2013

Gave til min nieceDet er ikke meget, jeg får syet eller blogget i disse dage, og jeg forsømmer mit sy til din baby projekt. Men Askil sover kun korte lure i løbet af dagen, og når han er vågen, er han meget krævende. Så sådan må det jo være. Jeg håber dog, at det snart vender, for det er ret lange dage på denne måde.

Min lille niece Maja fyldte et år sidste weekend, og hun skulle selvfølgelig have en hjemmesyet gave. Sættet her passer til den lille klassiske røde dukkevogn i træ. Dukken er en af Laras, som hun ikke leger med mere. Den har fået en ny kjole samt dyne og hovedpude og madras. Dukkevognen fik Maja af sin mormor og morfar.


_________________________I haven't got much time for sewing these days. But this little dress and betting I made for my niece Maja, who turned one year last week. I hope Askil soon will let me sew again - but right now he demands me most of my time.


8 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på, at enhver lille dukkeelskende pige vil elske gaven. :)

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig gave. Herhjemme bliver der leget rigtig meget med dukker og Liva har ikke mindre end tre dukkevogne og de er alle i brug hele tiden. Og så siger hun hele tiden sshhh i må ikke tale mine dukker sover til middag.
  Jeg håber for dig at Askil for taget sig lidt længere lurer, så du kan få tid til at udfolde dig lidt mere. Men det er og skal jo være på børnenes præmisser. Kh Maria
  Jeg har for resten lavet en give away med retro stof du, kan jo kigge forbi hvis du lyster
  http://min-mors-mirakler.blogspot.dk/2013/11/give-away-retro-stof.html

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et sødt sæt. Jeg har sjovt nok også lige haft lidt dårlig samvittighed over ikke at have lavet et indlæg om Sy til din baby i et par dage, men alligevel fik jeg lavet et her til aften om et kæmpe elghoved til børneværelset.
  Så røg den dårlige samvittighed lidt 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helena

   Det må du altså ikke have dårlig samvittighed over - det er jo helt op til en selv, hvor meget man vil deltage med! Men super fint elghoved, du har fået lavet dig.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Så fin gave til din niece :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet