søndag den 17. november 2013

Den Blå PlanetVi har været i København denne weekend for at fejre min lille nieces 1 års fødselsdag. 
I dag tog vi et par timer i Den Blå Planet - den nye udgave af Danmarks Akvarium, som ligger på Amager. 

Sikke en oplevelse. Sjældent har jeg oplevet så meget skønhed på eet sted - og det både indvendigt og udvendigt. Bygningen er arkitektonisk meget smuk og anderledes. Og akvarierne er enestående. Især akvariet med søanemoner og akvariet med piratfisk er usædvanligt smukt.


_________________________This weekend we went to Copenhagen to visit my sister and her family. Today we visited The Blue Planet, which is Northern Europe's largest aquarium. It was a really beautiful experience. Especially the aquarium with the sea anemones and the one with the piranhas were amazing. 8 kommentarer:

 1. SMUKKE smukke billeder... det sted har jeg til gode, men efter at have set stedet gennem din linse, er jeg overbevist om, at jeg snart må af sted.

  SvarSlet
 2. Kære Anna
  Som altid mange smukke billeder - men utroligt, at de er blevet så gode gennem akvarieglas. Det lyder til, at I har haft en dejlig tur til København og med skønt vejr i dag.
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 3. Wauu... sikke nogle fantastisk billeder!!

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 4. Super flotte billeder! Ja, det er et fantastisk sted. Jeg var der næsten lige da de åbnede hvor der var (alt for) mange mennesker til at man rigtig kunne nyde det, så det var rart lige at genopleve besøget ved at se dine billeder!

  SvarSlet
 5. Så fine billeder - det må jeg altså opleve en dag!

  - Anne

  SvarSlet
 6. dejlige billeder. Jeg må dog sige at din datter kan du slet ikke løbe fra, hun ligner dig på en prik :-)!! sådan en flot pige
  hilsen joan

  SvarSlet
 7. Åh jeg drømte mig også helt væk i alle dine fine billeder:-) Tak fordi du deler. Vi skal helt klart en tur i Planeten næste gang vi kommer til staden. Kh Jonna

  SvarSlet
 8. Whau, der må vi da absolut ind næste gang vi kommer til København

  SvarSlet