fredag den 8. november 2013

Dåbskjolesyning


Jeg har taget en pause for syning af babytøj i dag. Istedet har jeg kastet mig over dåbskjolesyningen, da denne kjole har været i mit hoved længe - og nu skulle det være. De smukke sølvblonder sys på i hånden, og jeg tror, at resultatet bliver rigtig godt. Når jeg altså engang bliver færdig! 


___________________________


Today I've taken a break from sewing baby clothes. Instead I've made a christening gown. It's not finished, because the silver lace has to be hand stitched. It takes some time, but I think the result is going to be very good. 


11 kommentarer:

 1. Den bliver da intet mindre end fantastisk og en dåbskjole er jo også babytøj, så jeg synes den passer godt i kategorien:-) God weekend.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor ser det flot ud. Det skal nok blive en fantastisk dåbskjole :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Den kan da kun blive flot, fantastisk flot. Jeg glæder mig til det færdige resultat!

  SvarSlet
 4. Ih, hvor ser det fint ud - jeg glæder mig også til at se det endelige resultat :)

  God weekend!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Den bliver da fantastisk. Skønne blonder. Jeg kan godt forstå den spøger i dit hoved.

  God week-end.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Ej hold nu op, hvor bliver den smuk! De blonder, du har valgt, er jo så fine :)

  SvarSlet
 7. Dine dåbskjoler er bare så smukke!

  SvarSlet
 8. Yndig, fin og smuk! Som de andre skriver; jeg er vild med dine dåbskjoler! De sølvblonder der... wauv...

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres kommentarer!

  Kh
  Anna

  SvarSlet