torsdag den 14. november 2013

Dåbskjole in process


Jeg kan ikke lade være med at vise den dåbskjole, jeg syr på for tiden, selvom den endnu ikke er færdig. Den er nemlig så utrolig fin med de sirlige sølvblonder, synes jeg. Kjolen mangler stadig en inderkjole samt at få påsyet blonderne foroven. De skal sys på i hånden, og jeg er ved at læse mig frem til, hvordan man gør. Blondepåsyning er nemlig ikke noget, jeg normalt beskæftiger mig med. Men mine gamle sybøger fra 50erne af professorinde Ella Lund har mange fine beskrivelser. 

Billederne er ikke af den bedste kvalitet, for det er mørkt og gråt i dag. Men jeg håber, at du alligevel kan se kjolens skønhed. 


_________________________


I am in the making of a new christening gown. I can't wait to show you the result, because I think this dress is going to be stunning. The silver lace is so beautiful. I am going to hand stitch the lace. It will take some time, but hopefully it's worth the work. 15 kommentarer:

 1. Hvor er den fin - virkelig flot:-)

  SvarSlet
 2. Kæft, du er talentfuld Anna.... Virkelig lækker kjole. Gid jeg ku passe den..:-)
  Knuz fra Helle

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare flot , du er så dygtig.

  SvarSlet
 4. Den er utrolig smuk med de sølv blonder.

  SvarSlet
 5. Så smuk. Glæder mig til at se den færdig :-)

  SvarSlet
 6. hvem der havde et lille barn, jeg kunne putte i den smukke,smukke kjole

  SvarSlet
 7. Hvor er den flot! Meget romantisk!

  SvarSlet
 8. Som de andre synes jeg den er utrolig smuk.

  SvarSlet
 9. smukt Anna :)
  lidt sjovt at se datterens navn i dit opslag...bortset fra , at hun jo altså ikke er fra 50érne, men bare en lille bups på 6 år :)
  håber I har det godt,
  kærligst Kirsten

  SvarSlet
 10. Hvor er den bare helt vildt fantastisk!

  SvarSlet
 11. Hvis det ikke var fordi vi har en dåbskjole der har nogle år på bagen. Så var det klart en af dine der skulle købes de er bare så flotte.

  SvarSlet
 12. Hvor er den smuk!
  Har du egentlig fået solgt de andre?

  SvarSlet
 13. Hvor er den bare smuk - jeg er helt vild med de blonder - wauu!

  Mvh. Anja N

  SvarSlet