onsdag den 6. november 2013

Blødt babytæppe med et yndlingsmotivAskil har fået en nyt tæppe. Han mangler ikke tæpper, men jeg synes, at dette motiv er helt fantastisk, og derfor kunne jeg ikke lade være. Og så fungerer det altså bare godt på en så stor flade, som et tæppe er. 

Tæppet skal bruges i bilen. Ikke til at holde ham varm, men til at lægge hen over autostolens hank som skygge for solen, eller hvis han skal have ro og sove. Skal han have ro, bliver det den brune side, der kommer ind mod ham. Skal han derimod underholdes, bliver det alle dyrene - og dem har han allerede ført lange samtaler med.  

Tæppet er kvadratisk og måler ca. 96 x 96 cm. Det forreste stof med Noahs ark er jersey fra Liandlo (og dermed en virkelig god kvalitet), og det har jeg købt lige her. Bagsiden er mørkebrun isoli med den bløde og vamsede side udad. Tæppet er syet ret mod ret, vendt (lad en åbning stå til at vende), og derefter har jeg syet en stikning hele vejen rundt.

Jeg har stof til ét mere, som jeg gerne syr på bestilling. Et sådant tæppe koster 325 kr. Skriv en mail til mig, hvis du er interesseret.


_________________________A new baby blanket to Askil. He really isn't in short of baby blankets, but I simply love this fabric, and therefore I had to make a blanket out of it. The fabric is from Liandlo and a really good quality. I have bought it right here


  

11 kommentarer:

 1. Meget sødt som tæppe... :0)

  SvarSlet
 2. Der er et rigtig fint tæppe. Det Noah´s ark motiv er mægtigt sødt.

  (Har du ikke syet det ret mod ret og så vendt det...??!! )
  ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo da - retter lige i teksten! :-) (Tak fordi du gjorde mig opmærksom på skrivefejlen).

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Jeg tænkte det samme som Linette! Det er virkelig fint, er også vild med Noah's ark stoffet.

  SvarSlet
 4. en utrolig flot vrangside ;) ej spøg til side. det er super skønt. har også selv lidt stof med samme motiv, men det bliver nok en bluse :)

  SvarSlet
 5. Det er så fint det print. Kan godt forstå du måtte lave det ;-)
  Noahs ark er bare et skønt motiv. Se lige en skøn applikation en anden "Sy til din baby"-deltager, Søgaard Ekspressen, viste frem tidligere på ugen: http://soegaard-expressen.blogspot.dk/2013/11/kreativ-baby-3.html

  SvarSlet
 6. Et lækkert lille tæppe til en lækker lille dreng ;o)

  SvarSlet
 7. Det er SÅ fint det motiv - farverne er helt fantastiske, synes jeg :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare et fint tæppe - jeg er vildt med idéen om, at den ene side bruges til at berolige og den anden til at underholde, god idé :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 9. Hvor er det sødt. Synes forøvrigt det er et rigtig fint initiativ det her Sy til din baby. Jeg viser inden længe et indlæg om gammeldags bamser, som jeg har syet en del af i mohairstof fra Tyskland ;-)

  SvarSlet
 10. Lekkert teppe! Virkelig et herlig stoff:)

  SvarSlet