mandag den 28. oktober 2013

Vest og nederdel til en lille pige

Jeg har syet en lille nederdel med tilhørende vest. Sættet er omkring str 80-86 og syet i lilla stof med hvide blomster og med gult skråbånd, hvilket giver en fin kontrast. Sættet er til en lille pige, som skal bruge det til en barnedåb.


_________________________


I have made this skirt and waistcoat for a little girl. I really like the colors purple and yellow together. 10 kommentarer:

 1. Endnu et mesterværk - man kan ikke andet end blive glad af at se på sådan et fint lille sæt

  SvarSlet
 2. jeg er helt enig med dig. Lilla og gul fungerer bare rigtig godt sammen :) Jeg er ret misundelig på dit mønster til vesten. Det ser ud til at have en rigtig god pasform. Ved du hvor jeg kan få fat i mønsteret henne, og hvilke størrelser det fås i ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk mit eget mønster, og jeg har lovet det som en diy her på bloggen - det skal nok komme! Skal bare lige have en aften til at skalere mønsteret op og ned. Har haft problemer med at finde en vest med god pasform, så derfor lavede jeg mit eget mønster.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. ej hvor fedt... glæder mig hel vildt meget til du laver en diy :) alle dine diy´s er vildt gode, og jeg tror efterhånden at jeg har prøvet dem alle sammen. dejligt forståeligt :)

   Slet
 3. Rigtig sødt! Jeg er vild med det sof som jeg selv har i grå, lime og pink - synes det kan bruges til det hele. Gul og lilla er så smukt sammen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Må jeg spørge, hvor du får lavet dine symærker (altså de LaraLil-mærker, de syer ind i siden)? Det giver et lidt prof udtryk til hjemmesyet tøj, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fundet dem på etsy.com! De er ikke optimale, for de er trykt, ikke vævet. Så de holder ikke evigt. Men de var billige. Jeg kan ikke huske sælgerens navn, men prøv at søg (på engelsk - fx labels clothes)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Ok, tak for svar. Det prøver jeg.

   Slet