onsdag den 9. oktober 2013

Tusind tak, Blogland

For nogle dage siden skrev jeg dette indlæg, hvor jeg efterspurgte et mønster på en body med amerikansk halslukning og god pasform (da jeg ikke synes, at Minikrea mønsteret er et godt mønster). Jeg spurgte også, om der var nogle, der vidste, hvor jeg kunne få billige trykknapper, som kan passe til en Prym tang. 

I var mange, som svarede. Flere af jer henviste til bloggen Schnabelinas Welt, som har lavet et mønster på en sådan body - det kan du gratis finde som pdf-fil her
Hvad angår trykknapperne, så havde nogle af jer succes med at bruge Stof og Stils billige trykknapper i Prym tangen, selvom de ikke er lavet til denne tang. Andre foreslog Kam knapperne i plastik, som er en del billigere end metal trykknapperne fra Prym. 

Jeg vil i dette indlæg gerne sige tak for jeres hjælp.

At vi kan hjælpe og inspirere hinanden er præcis det, jeg synes er så fantastisk ved Blogland. Det kreative fællesskab, vi på den måde kan have, er noget helt særligt, som vi skal værne om og passe på.

Få gange har jeg oplevet, at man ikke vil svare, når jeg har spurgt om en syteknik eller hvor stoffet er købt. Jeg undrer mig, for jeg kan ikke se, at det skulle skade at svare på dette. Og jeg ærger mig, for hvis vi ikke vil hjælpe hinanden, så bliver vejen til at blive dygtigere mere besværlig - helt uden grund.  

Men det er som sagt få gange, jeg har oplevet dette. Langt de fleste gange oplever jeg åbenhed og villighed til at inspirere og hjælpe hinanden. Og det er derfor, at jeg blogger.

Jeg kan lide at dele. Og jeg kan lide at lære fra mig, hvilket mine mange diys jo også er et tegn på. Det er jo også derfor, at jeg i mit daglige virke er lærer ;-) 

Jeg har nu forsøgt mig med både mønsteret og trykknapperne. Mønsteret kan virkelig anbefales, især hvis man har en smal og lang baby. Og som det ses på billederne herunder, sidder bodyen (str 74) perfekt på Askil. Bodyen er syet i jersey fra Stof og Stil og pyntet med et lille næsehorm i strygestof. Næsehornet udgives sammen med dinosauren og deres andre små venner snarest som pdf fil, så I kan få glæde af dem.
Bodyen er i øvrigt syet uden coverstich, og resultatet er blevet godt, synes jeg. I november kommer der en vejledning på, hvordan man kan sy en body på denne måde.

Trykknapperne fra Stof og Stil passede i Prym tangen. De er ikke samme kvalitet som de originale (de er højere end de originale), men markant billigere, og til spisesmække og den slags synes jeg, at det kan gå an.  

Tusind tak til alle jer, som følger med - og som svarer og kommenterer på mine indlæg. Det gælder i særdeleshed også på personlige indlæg ala dette, som godt kan give lidt kriller i maven at udgive.
Hvor er det dejligt, at I er her!


_________________________


For a while ago I wrote this post. I was looking for a new pattern for baby body suits. Some of you told me about the German blog Schnabelinas Welt. She has made a pattern, and you can find it right here. I have now tried the pattern, and it fits Askil perfectly. 

Helping and inspiring one another is the most important thing about being a blogger, I think. Thank you very much for your comments and your good advices. 


27 kommentarer:

 1. Åh, han er altså lige til at spise, ham Askil. Super lækker baby i super lækker body! Den sidder helt perfekt :-)

  SvarSlet
 2. Skøn body. Lækker baby! Og dejligt med gensidig hjælp og inspiration.

  SvarSlet
 3. Hold nu fast hvor er det en skøn baby og body coctail du har :)
  Super fed farve, og body´en er da blevet helt perfekt.

  SvarSlet
 4. Skøn body, og virkelig skøn baby! Jeg glæder mig meget til at afprøve mine hjemme syede bodyer på lillesøster, har nemlig brugt minikrea mønsteret og storebror er alt for stor til bodyer så har ikke haft så mange at afprøve dem på :-/ Det kan ske jeg skal prøve med mønsteret fra Schnabelinas Welt. Herfra er der i hvert fald tak for lækker inspiration nyder virkelig at følge din blog!

  SvarSlet
 5. For en nydelig gutt du har.. synes det er så hyggelig å følge din blogg da du deler mye og gir mye av deg selv :) tusen takk! Jeg har ikke meldt meg opp til dette november-opplegget, men gleder meg likevel til å følge med..

  SvarSlet
 6. Hvor har du da ret Anna. Vi snakkede faktisk også om dette til blogtræf i lørdags. At vi skal dele med hinanden. At vi skal tænke "fedt nu inspirerer jeg andre via min blog og via det jeg laver" - jeg er også stødt hovedet mod muren nogen steder, eller fået at vide at "det er mit eget mønster".. Jeg ønsker ikke at være nogen copy-cat og sætter en ære i at linke så meget jeg kan, det gør det også nemmere for andre at følge links og komme videre i blogland til andre der deler og er dygtige.
  Tak for link til body, den vil jeg afprøve :)
  Og tak fordi du deler og blogger, jeg nyder at læse med
  kh Libbie

  SvarSlet
 7. Lækker body - og superlækkert indhold...

  Du er så dygtig - Og giver jo os andre masser af inspiration - Jeg tror jeg må se lidt nærmere på det body-mønster

  SvarSlet
 8. Tak for link Anna :) tror jeg må i gang inden længe.

  SvarSlet
 9. Skøn, skøn body - og skønne billeder, hvor er han cute!
  Og jeg giver dig helt ret - jeg elsker super informative og forståelige indlæg, og her er og bliver din blog altså min yndling! Tak for alt det du orker at dele med os andre, dine misundelsesværdigt lækre DIYs og skønne billeder - det har for mig været en kæmpe hjælp til at få gang i symaskinen i sin tid, hvor jeg kun kendte til netop din blog.
  Og den dér body skal jeg ha' hentet, tak for link-deling :-)

  SvarSlet
 10. Det er skønt når vi kan dele og inspirere hinanden. Er vild med din blog, din inspiration, dine DYI'er og ikke mindste dine dejlige unger <3 tak fordi du deler så meget som du gør!

  SvarSlet
 11. Tak for linket og tak fordi du har sådan en dejlig blog. Det er altid inspirerende at kigge forbi din blog.
  Du deler og giver tips og i øvrigt super dygtig til at sy, så det ser også bare rigtig godt ud.
  En super-blog'ger!
  Baby og body ser også rigtig godt ud - men mine roser er egentlig tiltænkt dig ;-)

  kh
  Hanne

  SvarSlet
 12. Det er så hyggeligt at følge din blog - især fordi jeg selv har en lille knægt på 6 måneder. Og hvor er det altså bare nogle fine ting du laver :-) Mvh. Ditte

  SvarSlet
 13. Sikke en flot body - og ja, det lader til at være et godt mønster du har fundet. Det er dejligt at der er så mange, der kan hjælpe og dele ud af ens erfaringer til gavn for andre - og det er du selv rigtig god til at bidrage med til glæde for rigtig mange.

  Skønne billeder af din søde Askil - og tillykke! (skrev i går, men det driller med iPad´en :-/). Pas på dét blik - jeg kender det fra mine drenge; det siger ballade mor ;-)

  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 14. Tak for delingen :) Må se om jeg kan få kæmpet mig igennem de tyske instrukser ;)

  SvarSlet
 15. Hvor er den dog lækker.. også indholdet!
  Syntes godt nok der er lang tid til november. Jeg glæder mig til at se hvordan den kan laves uden en coverstitch

  SvarSlet
 16. Anna - du har nærmest lært mig at sy, med dine fantastiske og talrige DIY! ;-) Jeg synes du beskriver det så rigtig og fint, at det handler om at inspirere og dele med hinanden. Jeg er selv ret ny blogger, og brugte lang tid på at tage den endelige beslutning om at gå igang med bloggeriet. Jeg er blevet meget positiv overrasket over det dejlige fællesskab - inspiration, kommentarer, hjælp når noget driller, osv. :-)

  Dejligt at læse at I nu har en roligere periode med Askil - nattesøvn er guld værd! :-D
  Og han er da for lækker :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 17. Hej Anna- Det er en utrolig dejlig inspirerende blog du har. Jeg er ikke blogger med følger med hver dag, og det er nok årsagen til at jeg er kommet igang med at sy igen. Før var det kun småreparationer på en ældre Bilka maskine. Men jeg må sige, at det også er blevet en del sjovere, efter at jeg har fået opdateret og udvidet maskinparken. Jeg har 4 børnebørn, så der er nok at gå i gang med. Mange tak for at du deler, dine Diy´s er dejlige.
  Mange hilsner
  Jette

  SvarSlet
 18. Herlig gutt du har! Og takk for linken til blogg med bodymønster :-)

  Hilsen Anne Kristin

  SvarSlet
 19. Super lækker body... Synes du herserne fra stof og stil lever op til dine kvalitets krav? Er helt vild med den skønne farve!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, deres basic jersey fungerer fint, synes jeg. Det er lidt kraftig i kvaliteten, men det er fint som en kontrast til alt det tynde jersey, man kan finde alle vegne. Jeg synes, det holder fint i vask.

   Kh
   Anna

   Slet
 20. Er det ikke bloggen er til, for at få hjælp når det gælder, der går jo ikke noget af nogle at dele gode ideer eller tips. Hvor den bare god til ham

  SvarSlet
 21. Takk Anna!!! Jeg sydde en body til min datter i dag i stretch chenille og ribb med dette mønsteret og den passer helt perfekt! Ho er så fin med sin hjemsydd body :D

  SvarSlet
 22. Det er nemlig dejligt at være her i blogland :-) Den er blevet rigtig fin og jeg har skyndt mig at gemme mønstret under fortrukne :-)

  SvarSlet
 23. FEDT, har lige haft samme problem. Tak Anna, fantastisk blog, tips og DIYs. Med din blog på ipad'en ved siden af symaskinen går det sjældent galt, og det er i hvertfalde ikke din skyld :-)

  SvarSlet
 24. Hvor er den bare herlig den body!
  Jeg kom til at tænke på noget. Lavede du ikke engang en vejledning til køb af stof i udlandet? Jeg synes slet ikke jeg kan finde den og er blevet helt i tvivl om det ikke er dig der lavede den...?

  SvarSlet
 25. Lækker lækker baby og skøn body.
  Jeg er meget glad for din blog, dine DIY´er og inspiration. Jeg har flere gange linket til din blog, når du endnu engang har givet mig en god ide til noget jeg skulle prøve.
  Lige nu glæder jeg mig vildt til November, hvor du vil vise hvordan du laver bodyen, for den der ribkant, den giver mig grå hår i hovedet!
  Jeg har ikke engang en baby, men du har inspireret mig til at prøve at lave en body alligevel. Når jeg ser noget nyt og spændene, tænker jeg ofte det der kan jeg da også... Og det kan jeg også for det meste... Men altså ikke denne gang... !!
  Kom nu November!

  SvarSlet