fredag den 4. oktober 2013

Turkis babydragt med små huseJeg har lovet LaRaLiL nederdele i dag, men da jeg har en baby, som kræver min fulde opmærksomhed, må I have tålmodighed med mig. Sykits'ene til nederdelene kommer i weekenden, allersenest mandag.

I mellemtiden kan jeg vise den seneste babytøjskreation - en babydragt syet i sparkedragtmønsteret fra Ottobre 4/2013. Jeg har vist det før her. Ser du mønsteret i bladet, vil du måske umiddelbart ikke kunne genkende det - og det er fordi, at mit er uden fødder, men med ribkant i stedet. 

Babydragten er syet i to lag jersey, så den er varm og god til brug her i efteråret. På denne måde har jeg også undgået at skulle bøvle med trælse ribkanter. Resultatet er blevet rigtig godt, synes jeg. Desværre er den lidt for lille til Askil (det er en str. 68), så det bliver nok en anden baby, som skal have glæde af den. 

Når vi kommer til november, hvor jeg og omkring 80 andre bloggere sætter fokus på babytøj og tilbehør, viser jeg, hvordan man kan sy denne sparkedragt uden brug af overlocker eller coverstich og alligevel få et rigtig flot resultat. 

Mønsteret kan stærkt anbefales (ligesom resten af bladet, som har flere modeller, jeg drømmer om at finde tid til at sy). 

Den turkise jersey med de små huse har jeg købt her.


___________________________


I know I have promised a post with LaRaLiL skirts, but I can't find the time today to finish it. In the meantime I'll show you these rombers. The pattern is from Ottobre 4/2013, and I really like it. I have shown the rombers before, and I make the without feet. In November, where I and about 80 other bloggers are focusing on making baby clothes, I'll show how you can make these rombers without jersey ribbons and still get a nice result. 
16 kommentarer:

 1. Hvor er den sød - det er noget rigtig fint stof.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Hej Anna, det er bare det fineste stof og en super flot dragt. Jeg har prøvet at sy bodystockings men løb lidt træt i det da jeg, ligesom dig, havde svært ved at finde et godt mønster. Jeg brugte din DIY til ribkanterne (og øvede mig meget!! ;-)
  Ærgerligt at den er det mindste, men så får en anden heldig baby glæde af den.
  Glæder mig November baby måneden - det er et rigtig godt initiativ, synes jeg :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 3. Den ser bare flot ud :) Men er sikker på den vil glæde en anden baby/mor :) kh Pia

  SvarSlet
 4. Den er kjempefin - og jeg venter og gleder meg til Laralil nederdele ! Ha en fin helg!

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare sød - elsker stoffet... Ville så gerne have sådan en til ham inde i min mave... Ville du være interesseret i et salg ? :-) Bare en tanke...
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi

   Du må gerne købe den. Vil du skrive en mail til mig?

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 6. Hmm - Jeg må vist have fat i det blad... Tror jeg må sy sådan en til lillemanden.

  SvarSlet
 7. Endnu en grund til at glæde sig til november ;)

  SvarSlet
 8. Hvor er den fin. Jeg tror snart jeg skal prøve det Ottobre "blad". Der ser ud til at være ret mange fine mønstre :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er den fin, synd at Askil ikke kan passe den.
  Uh, jeg havde da lige helt glemt det der med "baby måneden" Men nu du lige nævnte det det, så glæder jeg mig helt til at lave lidt til vores lille fætter.

  SvarSlet
 10. Helt fint. Hyg med Askil. Kh Jonna

  SvarSlet
 11. Den er fin. Og rigtig god idé at sætte foer i. Det tror jeg jeg vil gøre med de næste par bukser jeg laver til lillemanden, så de er lidt varmere når nu vi går vinteren i møde.

  SvarSlet
 12. Tusind tak for jeres søde kommentarer:-) Er i gang med at klippe op til et par stykker til Askil - denne gang skulle de gerne passe:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna, jeg kan ikke finde din mail adresse nogen steder, kan du evt. sende mig en mail på heidi@ehv16.dk ?
   Hilsen Heidi

   Slet