søndag den 6. oktober 2013

Sy en LaRaLiL efterårsnederdel # 2Så fik jeg fotograferet de 14 LaRaLiL nederdele-sykits, som jeg fortalte om den anden dag. De kan nu købes for den nette sum af 80 kr, og det er inklusiv porto. I dette sykit får du alt, hvad du skal bruge til at sy en LaRaLiL efterårsnederdel i brun fløjl og med lommer af retrostof - det eneste, du skal tilsætte, er tråd og en symaskine (du behøver ikke en overlocker). 

Læs mere om LaRaLiL nederdelene her, hvor der også findes en syvejledning - så alle kan altså være med! :-)

De 14 sykits ser sådan ud:

Forelsker du dig i et par lommer, hvor størrelsen på nederdelen ikke passer, så skriv til mig - så kan det være, at vi kan bytte lidt rundt.

Du betaler via Paypal med dit kreditkort - det er nemt, hurtigt og sikkert.

Skriv en mail til mig på akjoensson@hotmail.com, hvis du er interesseret.


UPDATE: Alle nederdele er nu solgt! Det gik super stærkt, og jeg beklager, hvis du gik forgæves. Jeg vil overveje, om jeg skal klippe op til flere til salg (havde ikke regnet med, at interessen var SÅ stor), men skal lige regne lidt på, om det kan betale sig for mig, da det er et stort arbejde at klippe op.


__________________________


I am selling unfinished LaRaLiL skirts - which you can finish yourself. You can find a tutorial right here. If you're interested, please write me an email at akjoensson@hotmail.com.16 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne købe nr 1 mvh Louise Johansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise

   Send mig lige en mail på akjoensson@hotmail.com

   Slet
 2. Hvor er de fine - og hvor er det træls, jeg ingen piger har:-)

  SvarSlet
 3. Hej Anna Katrine. Jeg vil meget gerne købe én af dine nederdele. Min mail er nede i øjeblikket, men jeg håber du kan tage imod ordren her. Jeg er meget interesseret i enten nr. 11, 13, 12, 10 i den rækkefølge. (altså helst nr. 11 osv.) Jeg skal nok skrive en mail, så snart min mail er oppe at køre igen.
  Venlige hilsener Lisa (lisapisa@sol.dk)

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare skønne - og hvor er det bare ærgerligt at jeg ikke kan lokke min tøs i en nederdel :-(

  SvarSlet
 5. Har du stadig nr 3 til salg?
  Hilsen Anne Skjødt

  SvarSlet
 6. Alle nederdele er desværre solgt. Det gik super stærkt, og jeg er helt svedt over at følge med. Jeg vil overveje, om jeg skal klippe op til flere, da interessen var så stor. Men jeg skal lige regne lidt på det, for det tager tid at klippe ud, så ved ikke helt, om det kan svare sig for mig.
  Beklager til jer, som gik forgæves.

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. wow imponerende så hurtigt de røg :)
   du kunne jo overveje at sælge dit mønster i stedet - blot en tanke :)
   vh sandra

   Slet
 7. Synd (eller bra for deg da) alle er solgt, men med den spre DIY-en din kan man kanskje klare å lage en selv. Tusen takk for den!

  SvarSlet
 8. Til lykke med det hurtige salg. Først til mølle - sådan er det jo :-)

  Men jeg tænker også, om du måske vil overveje at sælge mønstret i stedet?

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 9. Øv, jeg kom for sent :(
  De er rigtig fine, og jeg kan godt forstå, at de hurtigt blev revet væk ;)

  SvarSlet
 10. Hej Anna. Jeg tænker også at du kan sælge mønsteret eller som kits men du kan sagtens tage mere for det, det er jo et kæmpe arbejde og du skal jo også have lidt ud af det:-).....jeg afventer om der kommer flere så det desværre for sent. kh Jane

  SvarSlet
 11. æv bæv det var ærgeligt at være uden net en uge.. for ville super gerne have haft fingrene i sådanne en til mit lille skønne lånebarn :-)

  SvarSlet