tirsdag den 22. oktober 2013

Sådan en helt almindelig tirsdag morgen
Sådan en helt almindelig tirsdag morgen, hvor efteråret rusker udenfor, og hvor det hele egentlig er lidt koldt og trist, bliver jeg mindet om, hvor priviligeret jeg er. Ved et tilfælde ser jeg TV2s morgenfjernsyn, hvor Ellas mor fortæller om sin lille datters kamp mod kræft. Det er et rørende indslag, og jeg kan ikke lade være med at blive meget påvirket af det. Historier om kræftramte børn rammer mig altid. For det er min største frygt: At mine børn skulle blive så syge. 

Engang imellem sniger jeg min ind på Ellas mors blog for at læse om Ella. Det er barsk læsning, og jeg må ofte tage mig sammen. Men samtidig også livsbekræftende, for Ella vil leve. 

TV2 sætter i denne uge fokus på kræft. Du kan sætte en indsamling i gang eller støtte en af de igangværende indsamlinger. Bl.a. har Trine fra Groovybaby and Mama en indsamling i gang, som du kan støtte her

Lad os sammen knække cancer.3 kommentarer:

  1. Har det på samme måde som dig. Det er absolut min værste frygt. Føler sådan med de familier der skal igennem et sådan forløb.

    SvarSlet
  2. Det får i hvert fald én til at sætte pris på det, man har. Det er meget godt at blive mindet om, når det hele bliver lidt for meget hverdag!

    SvarSlet
  3. Synk... Har lige fulgt linket, det er godt nok barskt!

    SvarSlet