torsdag den 24. oktober 2013

Kender du dette stof?

På mine stofhylder ligger dette stykke stof, som er blandt mine darlings. Jeg har en halv meter af det, og det er købt for flere år siden i butikken Grønlykke i København. Til hele 250 kr meteren, så vidt jeg husker (men alle stofferne er vist dyre i denne butik, og de kan ofte findes billigere andre steder). 

Jeg kunne godt tænke mig mere af stoffet, men kender ikke navnet på det - og så er det altså som at lede efter en nål i en høstak. På ægkanten er der ingen tekst. Stoffet minder i kvaliteten meget om Liberty, og måske det er en Liberty variant? (jeg har ikke så meget styr på Liberty). Kender du navnet på stoffet, hører jeg gerne fra dig!


_________________________


This is one of my favorite fabrics, but unfortunately I only have a small piece of it. I would love to have some more, but it's difficult to find it, because I don't know the name of the fabric nor the name of the designer. If you know where to buy this fabric or the name of it, please leave a comment.


  

9 kommentarer:

 1. Du kan prøve at spørge carlas cafe / super carla. Hun har en liberty blog/ butik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte
   Super Carla og Carlas Cafe er vist ikke den samme. Carlas cafe er blogger fra Aalborg, som du nok ved. Og Super Carla er jo den der stofbutik på Østerbro i Kbh.
   Vh Ditte

   Slet
 2. Rigtig fint stof, men kan desværre ikke hjælpe...

  SvarSlet
 3. Hej Anna.
  Jeg synes ikke det ligner et stykke stof fra Liberty, men det kunne godt være fra Kaffe Fassett eller fra en anden af Rowans Designere. Håber du finder frem til det :)
  VH Stine

  SvarSlet
 4. Har du prøvet Google? Billedsøgningen virker også baglæns (man uploader et billede og den finder relevante links). Jeg ved ikke hvor veludviklet systemet er endnu, der var ikke noget godt resultat med billedet herfra, men måske hvis du har et skarpere billede at stoffet.

  SvarSlet
 5. Eller også er det stof fra petit pan. Jeg ved at Grønlykke fører deres stoffer så det kunne være derfra.

  SvarSlet
 6. Kære alle sammen

  Tak for jeres ideer til at søge videre. Jeg har ikke forstand med det med google billedsøgning, men vil forsøge mig med det:-) Samt tjekke de andre steder ud. Liberty er det nok ikke, for så ville det være blevet genkendt af jer læsere.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Har du prøvet at spørge i Grønlykke-butikken? ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Det er købt for flere år siden, og de har ikke mere. De kan heller ikke huske navn eller designer (siger de).

   Kh
   Anna

   Slet