onsdag den 16. oktober 2013

Kalø


I går tog Lara, Askil og jeg en tur til Kalø Slotsruin, som ligger få minutters kørsel fra vores hjem. 
Lara havde sit fiskenet med, for hun håbede på, at der var nogle fisk i vandet. Vi fangede dog ikke noget. Til gengæld fangede mit kamera disse billeder, som jeg synes blev så fine, at jeg gerne vil vise dem her. 


_________________________


Yesterday Lara, Askil and I went to Kalø Slostruin, which is a medieval castle ruin nearby our home. I find the pictures beautiful enough to share them with you. 20 kommentarer:

 1. Skønne billeder :) Jeg får helt hjemve! Fra mit barndomshjem havde vi udsigt udover kaløvig, mols og kaløslotsruin. Her findes de smukkeste solopgange :)

  SvarSlet
 2. Bor i i Rønde? Vi bor i ryomgård kunne være hyggeligt at lave blogtræf en dag herude på Djursland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi bor tæt på Rønde:-) Og ja, et blogtræf kunne være hyggeligt, men plejer at holde dem på min skole i Risskov, som jo ikke er langt fra Rønde.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Det er vel nok nogle flotte billeder! Der er så skønt ved Kalø slotsruin :-)

  SvarSlet
 4. Sikke smukke billeder.
  De vækker rigtig mange minder hos mig; for mange år siden gik jeg på Kalø Sproghøjskole i fire mdr, og vi var næsten dagligt ude ved Slotsruinen. Og så fik jeg mit første 1000 m-mærke i svømning i Nappedam

  SvarSlet
 5. Der er så dejligt - men hold fast det er længe siden jeg har været der

  SvarSlet
 6. ser ud til i havde en skøn dag :)

  SvarSlet
 7. Ej der er så skønt. Da jeg var aktiv roer tog vi hvert år på tur til Århus og ud til Kalø vig og slog lejr, SÅ fedt et sted.

  SvarSlet
 8. Smukke billeder ... sikke dog et fantastisk sted at bo. Jeg har besøg stedet flere gange, og synes stedet er så spændende og charmerende.

  SvarSlet
 9. Ja, sikke nogle fine billeder.

  Hvor sødt at tylskørtet er på plads, selvom man er på fisketur ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, koldt vejr skal ikke hindre en i at se godt ud;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 10. Smukke billeder - og et skønt sted. Jeg har faktisk dykket der, ifm. erhvervelse af dykkercertifikat ved kattegatcentret. Det var fedt, og jeg var faktisk ekstremt heldig at finde en smuk sort og gul nøgensnegl - det er ret stort i den verden, sådan lidt en slags hellig gral ;-) Forresten er den grønne jakke Lara har på virkelig fin - er den hjemmesyet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jakken er fra Albababy fra deres forårskollektion i år, tror jeg nok. Den er egentlig købt til Askil, men da Lara kan passe den nu, kan hun lige så godt få lidt glæde ud af den først:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 11. Smukke billeder. Dejligt at se det igen, jeg har gået på landbrugsskolen på Kalø, og har slet ikke set det siden :)

  SvarSlet
 12. Skønne billeder fra det altid vidunderlige Kalø. Tænk at bo så tæt på at man altid bare kan tage ned og fiske. I er heldige.

  SvarSlet
 13. Hov tilføjer lige at det faktisk er Danmarks ældste stump brolagte vej den vej, der går over dæmningen. Det har jeg altid tænkt var sjovt når jeg har gået der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vidste jeg slet ikke, så tak for den oplysning. Det er ikke nemt at gå der med barnevogn, skulle jeg så lige hilse og sige;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 14. Tusind tak for alle jeres kommentarer! Jeg tænkte nok, at der var mange som kendte stedet, for der er jo rigtig skønt. Selv på en lidt råkold dag som dette var!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 15. Smukke billeder.
  Vi har også et Kalø her ved Haderslev og her bygges der Vikingeskib af min svigersøn og datter mfl. :) troede lige du boede der i nærheden, men det var så et navnesammenfald.

  Kh. Lis

  SvarSlet